Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

ha gondoljátok főzezonon kívül 1-2-3 napra is tudok céges szállást szerezni, már 800 Ft-ért éccakánként. Pl. Tivadarban, és akkor lehet a Tiszában pecázni. Abban lehet egyáltalán pecázni?
onnan Nyíregyháza és a vasadpark 70 km mindössze. Sárospatak a várral és a Megyeri tengerszemmel 90 km. Tokaj a sok fini borral 100 km. Nagyvárad 150 km (Románia)
Esetleg Rakamz, szintén Tiszaparton. 60 km-re ott van Miskolc. a Miskolc-Eger útvonal kedvelt motoros út.
A vadvíz az hangulatosabb sokkal, viszont oda horgászengedély kell és nem biztos, hogy lesz hal. Ide belépő van és telepített halak.
Pistikém nem vagyunk egyformák vannak olyanok aki egy vagyont fizetnének 1 dedikált wc papírért is
Persze összintén szolval nálam az ilyesmik sosem aratak nagy örömujongást . Számomra nem nagy értéket élvez
sajnos nehéz jó horgászni valo helyet találni mert minden kivan szó szerint zsákmányolval .
Adok érte ezeöcázat
Nem tudom valahogy a bányatavak vagy abbol kialakitott tavak sosem voltak a szívem csücskei
Haverom horgásztója Suránynál. Már nem teljesen így néz ki, mert befejezték a sóder bányászást most már csak peccantani lehet...
HOPPÁÁÁÁ HOPPÁÁÁÁ van Banderas aláírásom he he he
Na majd lestek a nyáron ha a 15-ös amurokat töltöm felfele
Régen a Dunán rengeteget pecáztam,sokszor ladikkal mentünk ide-oda.
Nagyapám is sokat járt halászni,Dunapentele halászfalu volt régen.
Amióta az asszonyt ismerem (15 éve) azóta nem voltam pecázni. (mondjuk fizetős mesterséges tavakon sosem szerettem horgászni,csak az élővizet szerettem)
Há te mit csinálsz azzal ami a 47000 -ből kimarad
nézd én 4 éve vettem de szerencsére lekopogom idáig minden rendben vele.bár hozzáteszem hogy olyan 6-7000km-t mentem csak vele eddig.sajna mindig van valami ami miatt hanyagolnom kell.kényelemre mint egy sportmotor hosszú távon azért meg kell állni pihire. a fogyasztása csukló függő nekem volt már 4,5 de volt 6 is.az fölé nem ment 2 személlyel sem.
ha nálad lesz rakj ám képet meg estleg össze is futhatnánk valamikor egy körre.az enyém 28-ig ki van vonva de utána mehetünk ha lesz idő és alakom!
Idén nekem is müszakis lesz meg kell rá egy pár guma is
Akko nem nézem meg...
Hát nem panaszkodnék,de idén csak a jövő hónapban lesz pénz motorolajra akocsiba,és a motorba is. Ez a qrva adó elvitte a rávalót. +még május 30 motor műszaki,és októberben a kocsi is megy vizsgára. Motorra még kell vennem első gumit is,úgy hogy a találkozók nekem lehet kimaradnak idén. Azért rajtaleszek,hogy jusson rá,csak egyre kevesebb marad ilyen dolgokra.
Drága hobbi ez is nem csak a motorozás
Már az engedély is qrva drága! Az éves területi jegy 30-50 ropi errefelé. Napijegy is horror!
Jólvan megnéztem nincs
Gombázni mi is szoktunk menni csak álltalában mostanság akkor esik az eső mikor nem érek reá. Horgász vadász madarász család volt az ősők visszamnőleg nálunk rengeteg halász hálók , Dobotol a huzzoig minden van a padláson . 22-24 éves koromig nagyon ment a dolog de azt a sok munka elvet minden ilyesféle hobbit