Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

küld el a számod és csörgök ha közelítünk erre küldjed
30-328-0203
elsőnek semmi majdnem hogy tökéletes semmi cápafog ellenben a hátsót 2nap alatt megzabálta.
Szia, PUPU!
Akkor milyen lehet a kislánckereked elől?
Szia!az tökéletes lenne számomra!
áh szar a hátsó lánckerekem teljesen halott
Töki nálam a kutyacsont ha jó neked délután arra gurulunk csömör felé és bedobjuk5-6 ó felé de lehet 7ó.
Na go teperni.
bazze 2kor feküdtem le
KOnyhát most léptettem le végre eltakarodtak a szar 1000éves ikarussal :D

na én lépek további jó estét!

Pupu te meg basszál ki mindenkit aztán menj aludni!
elképzelhető
ú az kemény!ezt nem bírnám.holnap én is 6kor kelek aztán irány melózni valameddig, majd utána haza aztán folyt köv.
Öregszel nincs mese
Olyan fáradt vagyok hogy megpusztulok mingyá. És kb 11 körül fejezik be a forgatást és akkor még az összepakolás se fél óra lesz vagy éjjel 2-3 mire ágyba kerülök reggel 6 kor kezdés a másikba.
Akkor majd felváltva figyelnénk. (vagy mi ketten képviselnénk a horgászás hivatalos részét,a többiek meg..............)
jó nektek! a hétvégén én is beröffentem az enyém!
hát nem egyszerű. én csak egy őszibarackot csináltam egyedül de azt mondta az egyik ismerős aki délután megnézte hogy jól csináltam.néztem a könyvet meg a fát aztán alkottam valamit.
Indulás
Mogyoród
2. Pomáz
3. Pilisszentkereszt
4. Tinnye
5. Tök
6. Biatorbágy
7. Diósd
8. Érd
9. Nagyvenyim
10. Budapest XI., Gazdagrét
Érkezés Mogyoród
Távolság 248.2 km
Utazási idő kb. 5ó27p
Na metszés ment?
Helyesbitek Ábrus is jozan lenne még de más nem hiszem
a gyerekek ma milyen jó idő volt! egész nap kint voltam, délelőtt fát metszettem délután meg gyepszellőztetés meg udvar rendezés volt.és basszus de jól esett!
Ha már ennyien mennénk horgászni kit érdekelne hogy fognánk is Jasziék hozznának egy balon pálinkát szerinted ki látná rajtam kívül a kapásjezőt