Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Na mond ha őt nem érinti akkor engem
Vigyázni kell vele mert elharapja a létrát...

Mármint a véraligátorhangyakettéharapótolómérő?
De ez téged nem érint.
Fu,még épp időben.
Ha jól esik abba ne hagyd!
Józsi. Azonnal fejezd be......
Egyéééééééé bázeeeeeeeeee
Valaki szóljon rám hogy hagyjam abba a bonbonzabálást.
A képen nem egy aligátor látható amint épp kettéharapni készül egy hangyát, hanem ez egy tolómérő ami épp megmér egy szelephézagoló betétet. (egyesek szerint lapkát,ami persze helytelen kifelyezés)
Van egy rossz hírem.
Ezért mondtam én is hogy 1"-ért érdemes-e 20 ezret adni?
Ja monitor basszus! Bicajról beszéltetek sanyival és előttem meg moncsiként valami montenbályk derengett!
Még nincs is mert Győrben van papírozásra vár.de kíváncsi lennék a véleményedre a tipusról.kényelem,fogyasztás,szervizelés,menettulajdonságok stb.
nem is tudom, eladnám-e... amikor vettem, nem nagyon volt ennél jobb (drágább) 22-es, 75 péz volt, most meg 1,5 év múlva 40-et is nyüszítve adnának érte úgyhogy 2 ujjnyival szélesebbért fizethetnék rá megint 30+ ezret.
Legjobb használtan venni, múlt hónapban hoztam valakinek egy S-IPS 20" Dellt, alu lábas, 25-be.
Hamarabb megunom a bicózást, mint elfáradnék... bár nem tekerek tempót, csak parasztbácsisan
Nem tudok motorozni, mert nincs biztosításom. Tavaly eqrtam, és mikor decemberben újra akartam kötni, mondták, hogy 7 havi mabisz díj be, ami 30 ezer úgyhogy inkább átíratom az üzembentartóit, és most márciustól indul a buli. A müszi is lejár nyáron (átmegy simán)
Hát a sajtja, amit rád akar tukmálni, ahogy én a vga-mat.
Sziasztok!
Ok! De azért sokat tekerj még! Ma csak 25km futottam a Mecseken. Azért ne nagyon kenődj el,majd adok némi előnyt.