Most tanútam Csövitől..... Plusz a behúzótekercsre, onnan a másik gané nagy csavarról az önindítóra. Testet meg kössé valahová a vázra, lehetőleg ne festékes helyre. De Csövi úgyis helyretesz ha hazudok.... Hétvége valamikor?
Gyulám segítség kéne. Önindító behúzótekercsét hogy kell bekötni? Azt tudom hogy a nagy csavarra plusz megy az akkuról, a másik nagy ganéról meg megy tovább az önindítóra.... De hova kell kötni a két maradék 2 vékony vezetéket. Nyomógombot akarnék rákötni.... ( megoldhatnám , ha áthidalnám a két nagy tőcsavart egy nyomógomb közbeiktatásával, de az köcsög megoldás, meg nem bírná sokáig az ampert....)
Üdv Srácok ! Nem akarok zargatni a galériát a hülye kérdéseimmel tehát hozzátok fordulok ! Teljesíteni akarom egy furcsa álmom ( Valakinek az lehet) Hogy szeretnék vásárolni egy FZR-t. Mivel úgy tünik megszűnt az A1-A korlátlan téma ezért AK-s motorokat nézek. Ezt néztem ki és beszéltem is a sráccal és csupa jót mondott nekem. Itt egy link a motorról. Mi a véleményetek erről a motorról ? Még van egy kinézőbe erről is írok egy linket . Válaszotokat előre köszönöm !
Az egyik kisebb meg elindítja ha + t raksz rá egy nyomógombon keresztül.
Anno én is néztem ezt a gépet, mikor venni akartam, és úgy emlékszem már eladta a srác.