Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Vasárnap jónak túnik, mert hétfőn nem melózok. De lejöhettek szombaton, csak este meló van nekem.
rugdostam elég dr650 suzukit ahhoz hogy rutinom legyen benne
Most tanútam Csövitől..... Plusz a behúzótekercsre, onnan a másik gané nagy csavarról az önindítóra. Testet meg kössé valahová a vázra, lehetőleg ne festékes helyre. De Csövi úgyis helyretesz ha hazudok.... Hétvége valamikor?
Menni kéék alvadni.
Az ütemmel van baj.
96-os haladunk a korral. Ha jó lesz, összeteszem a kezem. Még a csavarok is ütemszerűen fogynak.
. nincs elég súlyod hozzá
Hja. Nem mén a berugósdi.
A tied önindítós?
Csak az önindítónél a plusz gondolom az oldalára, de a test, na az hova.
Találtam egyszerűbb megoldást mint írtam, de az parasztos
Nem tudod elrontani.
Zsír! Köszönöm!
A nagy csavarra megy az akku +
Az egyik kisebb meg elindítja ha + t raksz rá egy nyomógombon keresztül.
Semmi baj :)
Gyulám segítség kéne. Önindító behúzótekercsét hogy kell bekötni? Azt tudom hogy a nagy csavarra plusz megy az akkuról, a másik nagy ganéról meg megy tovább az önindítóra.... De hova kell kötni a két maradék 2 vékony vezetéket. Nyomógombot akarnék rákötni.... ( megoldhatnám , ha áthidalnám a két nagy tőcsavart egy nyomógomb közbeiktatásával, de az köcsög megoldás, meg nem bírná sokáig az ampert....)
Akkor rosszul emlékszem, bocs.
Mikor beszéltél a sráccal? Mert én kb 2-3 hete beszéltem vele
Nem, a másik.
másodikat próbáld 4 kilóért elhozni...tutinak néz ki. Az első is lehet, hogy jó, de ott már sokat piszkáltak hozzá
A fekete nincs már meg ?
De ennyiért...
Nekem a kettes jobban tetszik.
Szia

Anno én is néztem ezt a gépet, mikor venni akartam, és úgy emlékszem már eladta a srác.
Üdv Srácok ! Nem akarok zargatni a galériát a hülye kérdéseimmel tehát hozzátok fordulok ! Teljesíteni akarom egy furcsa álmom ( Valakinek az lehet) Hogy szeretnék vásárolni egy FZR-t. Mivel úgy tünik megszűnt az A1-A korlátlan téma ezért AK-s motorokat nézek. Ezt néztem ki és beszéltem is a sráccal és csupa jót mondott nekem. Itt egy link a motorról. Mi a véleményetek erről a motorról ? Még van egy kinézőbe erről is írok egy linket . Válaszotokat előre köszönöm !