Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

ez mentett meg tegnap termosztát és blokkból ki közé jó.
vízcső 1700ft
De az chemotox volt
jó reggelt
Jó reggelt !
Ő motort írt a Tiéd hajó, aminek van két kereke
köszi nem volt olcsó. nem szívesen dobtam volna ki. főleg, hogy asszem mindössze 2X lett eddig használva. korábban... cserés a lánc, én már nem takarítgatom. utóbb... szerelő mondta, hogy ennyi meg annyi km-ig ne bántsam jobb az új lánc saját cucca ami rajta van, mint akármilyen überatom spréjj.
Nekem a GW haveri alapon egy százas volt.
Köszi!
Dehogy is! Az attól még teljesen jó. (volt olyan sprém ami ~8 évet állt a szekrényben és semmi baja sem volt)
jaja, elkúrták, de úgy is fekszem lassan, reggel 5-kor meló
az a jó, ha van meló. a kicsi már majd 6 hónapja áll és nem is akar indulni...én gyertyára gondolok, de most nincs fölös 10 ezrem 4 új gyertyára. nincs már agyam és erőm egyedül nekiállni, úgyhogy várom ádámot, mikor lesz annyira kegyes, hogy rálessen, azért nálam mégis csak nagyobb a tudása...
Na mivan mé nem irtok alszotok tán ?
Szerintem nem olyan az mint a tej,hogy megromoljon.Rázd fel jól,hogy az esetlegesen szétvált összetevők újra elkeveredjenek,oszt jó van adjad neki!
ha a MOL-os láncspréé szavatossága féléve lejárt, az kuka? Vagy szarjam le és használjam. Vélemények?
ja. ááá 23.40-től fogják adni az F1-et
Bazze focit adnak nem forma 1et később
. . . ..
ilyen szép időben. nekem is szar napom volt eldurrant a vízcsövem és keresztbe tett a mai programnak
De azért ha máskor erre jársz jelezhetnéd,hátha össze tudunk futni egy gurulás erejéig.
Én ma sajnos itthon ültem egész nap és próbáltam valamit összehozni szakdoga ügyben
Minden oké. Sok a meló erre felé is.

A Frézivel mi a pálya?

bazze nemrég jöttem el miklósról ott voltam a giminél
Akkor van még 1 perced,hogy bekapcsold az M2-t
Bakker még a kormányrészt is meg kell néznem, néha hallok egy ilyen koppanás szerű hangot. Leginkább ha vasúti átjárón megyek keresztül.