Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

sziasztok.lenne pár feleslegesé vált alkatrészem eladó.ha bármi érdekelne írj bátran,megegyezünk.
persze csinálok,ugyis nemsoká ráférne egy karbiszinkron
csak rohadt sok lé, úgy hallottam. KRESZ, vezetés, minden kell
Ez nem szopás, ez marketing. Be kell hívni 1,3 mill jó ügyfelet a szalonba, mert már 2-9 éves az autójuk, hátha cserélnek, vagy vesznek valamit...
Cserébe meg csak "át kell nézni" a régi autójukat - ami ingyen van nekik.
Az a nagy orál, amikor valamiről kiderül, hogy rossz, (pl. buzukinál a gólyaláb, vagy toyota gázkar) és cserélni kell több100ezer darabot, válogatás nélkül.
nincs most perpill, de az nem idő...
Ezres? Potinak? Nincs is rá papírja
Vagy van, Poti?
Exupos van egy szép. 1000res csinyálok képet holnap, ha érdekel.
qrva jó, énb mentem vele. Nekem csak az ikerlámpás jön be. De télleg bika. Jah Szasztok.
bár nincs rá pénzem, de gondolkozom azon, hogy kellene egy erősebb gép, aminek van tartaléka és nem kell szét pörgetni...fzr - gsx-r-zx9r ezek tetszenek úgy nagyjából
Hát ez szopás
link
Király fasza neked erős. De az fzr jobb
zx9r-ről mi a vélemény?
Hahó exuposok üléstakaróóóóóóó
http://www.kepesmotor.hu/teles...
. akkor majd 1x ha szét lesz szedve csinálnál képet nekem
ááá,talán egy érdeklödö volt!nem foglalkozok az eladással!inkább megtartom!A trafok nekem a légszürü ház alá vannak befektetve,kicsit necces de elfér!képet tegnap tudtam volna csinálni,mert szét volt szedve,de már össze van rakva! Király lett a kutyacsont sokat dobott a motoron,mostmár kezd figteres lenni!
Ja eszembe jutott mit akartam. nincs fényképed véletlenül a tarfó elhelyezéséről?
Mégse adod el a motort?
Sziasztok!Ha valakinek volna eledo sportdobja fzr1000 megvenném!
Most mindjárt ebéd aztán megyek,felteszem a jobbos vázbölcsőt-hűtőrendszert fagyállóval-olajhűtőt-szívócsonkokat-karburátort-generátorfedel
et és megint kb 10:00 lesz.
Holnap sűrűnap lesz ezért nem tudok vele foglalkozni de szerintem szerda du. indítom.
Tegnap este 10:00 körül feltettem a szelepfedelet.
Annyival sose mentem .
Tudod milyen? Nagyon kemény a rossit körbe lehet vele előzni majd