Ez nem szopás, ez marketing. Be kell hívni 1,3 mill jó ügyfelet a szalonba, mert már 2-9 éves az autójuk, hátha cserélnek, vagy vesznek valamit...
Cserébe meg csak "át kell nézni" a régi autójukat - ami ingyen van nekik.
Az a nagy orál, amikor valamiről kiderül, hogy rossz, (pl. buzukinál a gólyaláb, vagy toyota gázkar) és cserélni kell több100ezer darabot, válogatás nélkül.
bár nincs rá pénzem, de gondolkozom azon, hogy kellene egy erősebb gép, aminek van tartaléka és nem kell szét pörgetni...fzr - gsx-r-zx9r ezek tetszenek úgy nagyjából
ááá,talán egy érdeklödö volt!nem foglalkozok az eladással!inkább megtartom!A trafok nekem a légszürü ház alá vannak befektetve,kicsit necces de elfér!képet tegnap tudtam volna csinálni,mert szét volt szedve,de már össze van rakva! Király lett a kutyacsont sokat dobott a motoron,mostmár kezd figteres lenni!
Most mindjárt ebéd aztán megyek,felteszem a jobbos vázbölcsőt-hűtőrendszert fagyállóval-olajhűtőt-szívócsonkokat-karburátort-generátorfedel
et és megint kb 10:00 lesz.
Holnap sűrűnap lesz ezért nem tudok vele foglalkozni de szerintem szerda du. indítom.
Cserébe meg csak "át kell nézni" a régi autójukat - ami ingyen van nekik.
Az a nagy orál, amikor valamiről kiderül, hogy rossz, (pl. buzukinál a gólyaláb, vagy toyota gázkar) és cserélni kell több100ezer darabot, válogatás nélkül.
Vagy van, Poti?
link
http://www.kepesmotor.hu/teles...
et és megint kb 10:00 lesz.
Holnap sűrűnap lesz ezért nem tudok vele foglalkozni de szerintem szerda du. indítom.