Sziasztok!
Az lenne a kérdésem hogy a FZ 750 jeladója jó é az ezredesbe.
A képen a bal oldali a az 1000-é,látszólag van különbség a mágnes átmérőjében az 1000-é nagyobb,de elkókányólták a vezetékét,és lenne 750-é azt könnyebben meg tudnám forrasztani
A kiegyenlítő tartály kupakjának ugye nem kell jól zárnia? És a kifolyócsőnek is max 1-2 cm re kell beleérnie?
Találtam egy újabb helyet ahol könnyezik a vízcső .Ez akár jó is lehet nekem
Jó reggelit.Ha a régebbi Bosch rendszerű blendixes önindítóra gondolsz,akkor Csövi jól mondja.A behúzó tekercs végében van a főáramkapcsoló,vagyis két nagy csavar áll ki belőle,egyik a motorra megy,másik akku pluszra.A motor test persze akku negatív,és van egy kisebb vezérlő szál a húzótekercsen,ezt +-ra kötve húz és indít.Hogy a másik vékony vezeték minek,az jó kérdés,azt nem szokták kihozni,hanem belül kötik fixre.
Vettem 1 szétszedett Fzr 1000-t és azt szeretném megkérdezni , hogy esetleg valakinek nincs-e kézikönyve vagy valami ami segítene kicsit az összeszerelésben, vagy bele tudnék nézni ha elakadok. Blokk egyébként benne van, ahhoz elvileg nem kell hozzá nyúlni, 93as évjárat.
Előre is köszönöm a segítségeteket.
Az lenne a kérdésem hogy a FZ 750 jeladója jó é az ezredesbe.
A képen a bal oldali a az 1000-é,látszólag van különbség a mágnes átmérőjében az 1000-é nagyobb,de elkókányólták a vezetékét,és lenne 750-é azt könnyebben meg tudnám forrasztani
Találtam egy újabb helyet ahol könnyezik a vízcső
Motortszerelgetek
- hova szeretnéd mellre vagy nyakra ?
- mindegy csak ne a szemembe !
csak erős idegzetűeknek, én nem hiszem, hogy meg tudtam volna állni...
Vettem 1 szétszedett Fzr 1000-t és azt szeretném megkérdezni , hogy esetleg valakinek nincs-e kézikönyve vagy valami ami segítene kicsit az összeszerelésben, vagy bele tudnék nézni ha elakadok. Blokk egyébként benne van, ahhoz elvileg nem kell hozzá nyúlni, 93as évjárat.
Előre is köszönöm a segítségeteket.