Magazin
Fórum
Fotók
Videók
Motoros apró
Motoros apróhirdetés
Motoros hírek, tesztek
Motoros fotók
Motoros videók
Motoros fórum
Kérdezz, felelek
Fórum
/
Yamaha FZR / FZ
Hozzászóláshoz be kell jelentkezned
daogyula
Dr.Pupu utána nőgyógyászati szűrést is vállal,hálapénzeket kéretik előre elkészíteni,de természetben is lehet fizetni!
Guds_Rebelsson
Na mesélj mit akartál mondani
Guds_Rebelsson
Bazze a blokkora gondoltam azt megendoszkópozni pl gyertya lukon bekukk meg ilyenek
adamfzr
adamfzr
szép kis esős két hétnek nézünk elibe... mondjuk van sárvédő a bringán... lehet azzal fogok menni akkor is.
má 100km-nél járok majdnem
ábrus
Nem hinném hogy andi is benne lenne az ilyesmiben.
Guds_Rebelsson
Nekem se sok mennék valamerre kolbászolni.
bekessanyi
Megyek vissza dolgozni,nem sok kedvem van hozzá.
Guds_Rebelsson
Guds_Rebelsson
Aldiba vagy lidlibe lesz endoszkópos kamera 2 ledes usb csatis kurva hosszú vezetékkel 10000ft körül április 5.től.
bekessanyi
Sziasztok
bekessanyi
Fontos tudnivaló!
Közlekedési birság júli 1-től
Guds_Rebelsson
.
P071
szasztoook... tegnap 15 órát dolgoztam és amikor végre lefeküdtem akkor 40 órája voltam ébren kb. jó, mi?
P071
nekem nagyon bejön ez a szín kombináció. Állatul fest! vigyázz rá nagyon, nehogy lapra tedd!
Guds_Rebelsson
Jó reggelt
daogyula
Jó reggelt!
ábrus
Fábi76
A Hősök terén elég drága,de mellette az 56-osok terén ott tényleg ingyé. De pontosan hol dolgoztok,mert lehet,hogy közelebb is van nemfizetős.
Guds_Rebelsson
ne szopassál ma Andi rajtam állt bosszút mert átverted. Hidd el nagyon szar volt.
ábrus
bakosi
Jó lenne mert nappalra oda kéne le tenni a verdát . Mert napi 2500 ért álldogálna a ház elött ahol dolgoznánk
Guds_Rebelsson
hát elvileg igen
Guds_Rebelsson
na mi?
bakosi
Hősők terén tényleg ingyé lehet parkingozni? Ki tudja Andika Pupuka ,Ádika ,Potika más nem hiszem
❮❮
❮
…
5842 / 11041
5841
5840
5839
5838
5837
5836
5835
5834