Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Dr.Pupu utána nőgyógyászati szűrést is vállal,hálapénzeket kéretik előre elkészíteni,de természetben is lehet fizetni!
Na mesélj mit akartál mondani
Bazze a blokkora gondoltam azt megendoszkópozni pl gyertya lukon bekukk meg ilyenek
szép kis esős két hétnek nézünk elibe... mondjuk van sárvédő a bringán... lehet azzal fogok menni akkor is. má 100km-nél járok majdnem
Nem hinném hogy andi is benne lenne az ilyesmiben.
Nekem se sok mennék valamerre kolbászolni.
Megyek vissza dolgozni,nem sok kedvem van hozzá.
Aldiba vagy lidlibe lesz endoszkópos kamera 2 ledes usb csatis kurva hosszú vezetékkel 10000ft körül április 5.től.
Sziasztok
szasztoook... tegnap 15 órát dolgoztam és amikor végre lefeküdtem akkor 40 órája voltam ébren kb. jó, mi?
nekem nagyon bejön ez a szín kombináció. Állatul fest! vigyázz rá nagyon, nehogy lapra tedd!
Jó reggelt
Jó reggelt!
A Hősök terén elég drága,de mellette az 56-osok terén ott tényleg ingyé. De pontosan hol dolgoztok,mert lehet,hogy közelebb is van nemfizetős.
ne szopassál ma Andi rajtam állt bosszút mert átverted. Hidd el nagyon szar volt.
Jó lenne mert nappalra oda kéne le tenni a verdát . Mert napi 2500 ért álldogálna a ház elött ahol dolgoznánk
hát elvileg igen
Hősők terén tényleg ingyé lehet parkingozni? Ki tudja Andika Pupuka ,Ádika ,Potika más nem hiszem