Jaszi megirom mert holnap éjjelig ugy sem érek ide .addig meg tudsz valamit. Röviden tömören: U.Öcsém hírtelen felindulásbol vett egy Suzi DR 600at azt rájött hogy nem jó már utána szolt nekem . Lényeg hengerfejben elnyalta vezérmü tengö helyét . 2 baj. elnyalta fogaskerekeket mert darál . Orvoslás esetleg ? Valami alkatrész nincs véletlenül? Bár mondtam neki vigye vissza de szerintem abbol már visszapénz nem lesz .
Egy tejipai zrt-nél vagyok mint gépbeállító / most már sajnos mindenes...
Nem mondom, hogy meg kell szakadni, mert nem ... de 100.000 ft mi a mai világban? 26 éves vagyok és nem tudom elkezdeni az életemet.
értem Nekem van itt saválló anyagok kipufogo gyártáshoz Csővek idomok pálcák csak csinálni kell Szinte minden lapul a garázs mélyén csak dolgozni kell(ene)
Valahogy sosem értettem hogy miért úgy kell megtépni az úszóház csavarjait hogy hosszabbító kelljen az inbuszkulcsra a kihajtáshoz.
Most meg furkálhatom újra kettőnél a meneteket.
Sztem nem lesz ott gond. Tavasszal az első indítás előtt be szoktam rakni sebességbe,és behúzott kuplunggal meggurítom álló motor mellett. Van hogy ragad egy pillanatig,de utána elengedi.
Nem próbáltam forgatni, de holnap megteszem. Ha összeragadtak akkor hogyan tudom szétválasztani őket, vagy cserések akkor? Bocsiha hülyeségeket kérdezek ,de eléggé kezdő vagyok a szakmában
Bár van egy Yamaha Fz 750 -m , de nem tudok lakni benne...
Nem mondom, hogy meg kell szakadni, mert nem ... de 100.000 ft mi a mai világban? 26 éves vagyok és nem tudom elkezdeni az életemet.
Kinti melóra gondolok...
Mindig ezek a negatív hullámok,
http://youtu.be/wOfUy-3NQ8Y
Reggel hattól idáig meló ... elegem van ...
Remélem Ti jobban vagytok kicsit
Tudom ez off road dob-ként van hirdetve, de megnéztem volna közelebbről, hogy is fest egy ilyen szerkezet.
Mondjuk már eladta, szóval lecsúsztam róla.
De egy ilyen dobot szeretnék nagyon valamikor beszerezni.
Most meg furkálhatom újra kettőnél a meneteket.