Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Jaszi megirom mert holnap éjjelig ugy sem érek ide .addig meg tudsz valamit. Röviden tömören: U.Öcsém hírtelen felindulásbol vett egy Suzi DR 600at azt rájött hogy nem jó már utána szolt nekem . Lényeg hengerfejben elnyalta vezérmü tengö helyét . 2 baj. elnyalta fogaskerekeket mert darál . Orvoslás esetleg ? Valami alkatrész nincs véletlenül? Bár mondtam neki vigye vissza de szerintem abbol már visszapénz nem lesz .
Értem én
Persze, tudom én is, de négy éve vagyok itt és nem tudok felmutatni sok mindent...

Bár van egy Yamaha Fz 750 -m , de nem tudok lakni benne...
Jaszi vagy vagy nem vagy?
Ez igaz és nagyon sokan vannak ugyan igy De legalább van munkád ennek is örülni kell
Egy tejipai zrt-nél vagyok mint gépbeállító / most már sajnos mindenes...
Nem mondom, hogy meg kell szakadni, mert nem ... de 100.000 ft mi a mai világban? 26 éves vagyok és nem tudom elkezdeni az életemet.
Te mit dolgozol? ha nem titok
Nem tud valaki valami munkát ami fizet is?

Kinti melóra gondolok...
Negativ hullám? A Végén ugy leszel mint Gyula ,hogy mindenféle dologgal el lesz látval a géped

Mindig ezek a negatív hullámok, no de sebaj akkor majd a K&RJ dobot rakjuk össze. Különben ez miatt szeretnék menni, kellene kis segítség.
nem Fz re valo ez baszod Nekem nem tetszik A V blokk jelegzetes hangja az más az aránylag tetszik
Legalább tele leszel pénzzel
Meghallgatnám egy ilyennel az FZ-t.

http://youtu.be/wOfUy-3NQ8Y
Estét Mindenkinek

Reggel hattól idáig meló ... elegem van ...

Remélem Ti jobban vagytok kicsit

értem Nekem van itt saválló anyagok kipufogo gyártáshoz Csővek idomok pálcák csak csinálni kell Szinte minden lapul a garázs mélyén csak dolgozni kell(ene)
mire mire hát motorra

Tudom ez off road dob-ként van hirdetve, de megnéztem volna közelebbről, hogy is fest egy ilyen szerkezet.
De mire is akarod?
Csak ugy látásbol aszem a Kiliti crosspályán szokot nyomulni
Nem ismered aki ezt hirdeti?
Mondjuk már eladta, szóval lecsúsztam róla.
De egy ilyen dobot szeretnék nagyon valamikor beszerezni.
Valahogy sosem értettem hogy miért úgy kell megtépni az úszóház csavarjait hogy hosszabbító kelljen az inbuszkulcsra a kihajtáshoz.
Most meg furkálhatom újra kettőnél a meneteket.
Értem. Majd meglátjuk. Köszönöm a gyors válaszokat
okés
Sztem nem lesz ott gond. Tavasszal az első indítás előtt be szoktam rakni sebességbe,és behúzott kuplunggal meggurítom álló motor mellett. Van hogy ragad egy pillanatig,de utána elengedi.
Nem próbáltam forgatni, de holnap megteszem. Ha összeragadtak akkor hogyan tudom szétválasztani őket, vagy cserések akkor? Bocsiha hülyeségeket kérdezek ,de eléggé kezdő vagyok a szakmában