Alkatrész valószínűleg csak bontó. Váltó 25 ezer, anno az enyémbe is cserélni kellett volna. Ez a tipushibájuk 1-2 fogaskerék meghal ha sokat van nyavalyogtatva aszfalton. Veztengő helyét perselyezni szokták de szart se ér, hengerfej csere sokat javít, de ez se olcsó sajna.... Nem jó hírek, de ez van
Csak az a baj , hogy nem is volt benne. Yako motorban tudtam volna rendelni 3500ft-ért viszont az eladó nem volt hajlandó megmondani a méretet. Red Baronban a srác pedig nem is talált hozzá. Vasút állomás mellett van 1 csapágybolt ott viszont méret nélkül nem tudott sajnos rendelni a srác, de ő legalább korrekt volt és utána nézett a sorszámnak amit felírtam, de pontos méreteket nem talált. Nagyjából meg méregettem de a külső átmérőt nehézkes így, hogy nem lehet hozzá férni, aztán gondoltam valaki hátha tudja a pontos méreteket. De ha mást nem holnap meg jön a másik motor ami ugyan ilyen azon megnézem esetleg ha rajta lesz...
Esetleg tudna valaki segíteni h ennek a sorszámú szimeringnek mik a méretei?
A váltó rudazaton van elvileg, vagyis lenne ha lett volna benne most viszont folyik az olaj.
Emeli bruttó 5 forinttal a 95-ös benzin literenkénti nagykereskedelmi árát szerdán a Mol Nyrt., ezzel a benzin ára új csúcsra kerül, a gázolaj ára nem változik - értesült piaci forrásokból hétfőn az MTI.
Az emeléssel a benzin átlagára 451 forintra nő, míg a gázolajé 441 forint marad.
A Mol egy hete bruttó 4 forinttal emelte a benzin árát, miközben a gázolajét 2 forinttal csökkentette.
Az autósok 20-25 forintos árkülönbséget is tapasztalhatnak a kutaknál.
. . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . .
Megrendeltem a monitort.
A torkuknak szegeztem a kérdést telefonon hogy mennyiért számítanák be a monitorod egy U2412-be, erre mondja a tag hogy hááát nemigen számítunk be semmit mert karácsonykor bevettünk elég sokat és még tele vagyunk. De azé milyen moncsi?
-Dell 2209WA.
- Az mindjárt más azt hogyne vennénk be!
Beszélek a kollégámmal és jelentkezem.
Várom a mélt.
Amennyit járok a géppel,évente is elég.Az a hengerkopás nem ezektől a szűrőktől volt,hanem még előtte másfél évig maszek szűrők voltak fenn klíma szűrővel,az tett be neki.Mire rájöttem hogy nem jó megoldás,már sajna nyoma maradt.
Az enyém tuti szabványos volt, bármelyik csapágyboltban beszerezhető filléres cucc.
Szóval kiveszed, iránya bolt, megvesz bepakol oszt ennyi.
A váltó rudazaton van elvileg, vagyis lenne ha lett volna benne most viszont folyik az olaj.
93102-12321-00 OIL SEAL, SD-TYPE . . . . . . . . 1
Most nem soká 500 , és csend van.
Háború lesz.
Emeli bruttó 5 forinttal a 95-ös benzin literenkénti nagykereskedelmi árát szerdán a Mol Nyrt., ezzel a benzin ára új csúcsra kerül, a gázolaj ára nem változik - értesült piaci forrásokból hétfőn az MTI.
Az emeléssel a benzin átlagára 451 forintra nő, míg a gázolajé 441 forint marad.
A Mol egy hete bruttó 4 forinttal emelte a benzin árát, miközben a gázolajét 2 forinttal csökkentette.
Az autósok 20-25 forintos árkülönbséget is tapasztalhatnak a kutaknál.
.
A torkuknak szegeztem a kérdést telefonon hogy mennyiért számítanák be a monitorod egy U2412-be, erre mondja a tag hogy hááát nemigen számítunk be semmit mert karácsonykor bevettünk elég sokat és még tele vagyunk. De azé milyen moncsi?
-Dell 2209WA.
-
Beszélek a kollégámmal és jelentkezem.
Várom a mélt.
Majd teszek fel Nektek képeket!
Bridgestone bt014 120/70/17-180/55/17 49990ft/pár
Ki fogod nyírni a hengereket teljesen. (pedig már így sem valami jók)
Legalább egy olajos "zoknit" húzzál rájuk amit néha kimosol.