Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Ahogy mentél lefelé az ott balra a szabad strand,jobbra meg a kikötő van. (ott régebben rendszeresen motorcsónak VB-t szoktak szerveztek)
A strandot valami helyi civil szervezet (főleg a horgászegyesület) szedte rendbe valamennyire mert nem tudták elnézni hogy használhatatlan szemétteleppé vált ez a rész.
Az önkormányzat meg helyeselt.
Maradnak a sportlégszűrők,most pucoltam ki őket,évente kapnak egy tisztogatást.Ne bántom őket mert a karbikat beállítottam hozzájuk,most már nem torpan meg,és a trafók miatt se fért el a gyári szűrőház,túl sokba került volna visszaalakítani.
Pedig az a kis öböl tök jól néz ki
Hát én is elnézlek de csak merengsz a semmibe
Kiemelném a JÓMAGAM szót a mondatból.
Valaha gyerekkoromban gyönyörű hely volt a strand és a hajóállomás környéke (párszor mentünk is szárnyashajóval Bpestre) de a rendszerváltás után a tetves városvezetés (az összes eddigi) hagyta lepusztulni mert nem sikerült egyik féregnek sem részesedést szereznie benne. (mert még abban is mindig betartott egyik a másikának)
Régen rendszeres személyhajójárat,parkok,tiszta strand és az egyik legszebb kemping volt itt rendszeres rendezvényekkel valamint a város is nagyon szép volt "abban" a rendszerben. (volt vidámpark is de az is bezárt )
Aztán egy koszos lepukkant hely lett a sok képviselőnek nevezett rohadék miatt.
Pedig azóta is sorban állnak a beruházók a területért hogy pénzébe sem kerülne a városnak csak had üzemeltessék,építenének szállodát (egy volt de azt is tönkrebaszták és megszűnt mert kellett valamelyik önkormányzati tetűnek az épület) kaszinót élményparkot de nem történik semmi mert mindig lehúzzák a terveket.
Gidára én sem
Újvárosba is kirándultam 1et.
Ahogy elnézem a képeken jómagam,hát erre a faszira nem bíznék semmit nemhogy motorjavítást.
Még a macska is ámulva nézett ahogy elindultál.
Csak is a kijelölt helyre parkolok
A versenyre készen a Szerelőmester kitolja MrPupu versenyzőnek a motort hogy megkezdje első hivatalos TT versenyét Nagyvenyim térségében .
Tudni éppen tudok és még külföldre sem kell menni csak nekem ehhez nem elég vastag a bőr a pofámon. (hogy rohadna meg az összes)
jó reggelt
elvileg 24mm féknyeregtartó. de innen onnan vékonyítani kellett a tárcsacsavarok elférjenek.
van egy 11x35mm. 20as tengelyre meg van 11x30mmes.
de itt van nekem 3 garnitúra távtartó különböző méretekkel ha kell ugorj át odaadom ingyé aztán kísérletezd ki melyik a jó. 35re van 16 11 11mmes 30re 11 13 14mm es
Gyulám és te hogy állsz a légszűréssel? (mert úgy tudom hogy nincs már légszűrőházad)
Ha használod az előzmény gombot akkor kiderül.
Ez a kérdés nekem jött? :D
Nem volt elfelejtve csak lehetőség nem volt mindjárt megnézem de sacc/kb lesz 20as tengelyre méretezve.
jo reggelt!Pupu légyszi ha tudod nézd majd meg a távtarto méreteket meg hogy mennyit kell leesztergálni a fék tartobol!A héten indulna a kerékcsere projekt!KÖSZÖNÖM
Jó reggelt,jó hogy mondod,még alakítanom kell a légkürtökön is,mert Polgárdiban nem tetszett a hangjuk.
Pisti érdemes lenne egy komplett bontott hengerfejet rátenni,gyanítom elfelejtettek bele olajat tölteni,de akkor lehet még máshol is komoly kopása.
De a legjobb elkezdi talált egy tök jó ezredest eladot 150 ért . Mondom neki az valoszínü nagyon jó lehet és lehetöleg ved majd meg mielött szolsz . De talán hatottam rá ,hogy mégse tegye magáévá
Azt mondta Szolt volna (szokot is ) csak hírtelenül jöt . Bár mondtam neki ez szokott történni a hírtelen felindulásbol . Valoszínü motor marad igy valamit kell vele csinálnom . Ez van