Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Úgy 30 éve már anyám is halmozza mert eddig mindig úgy volt vele hogy jobban kell az másnak,ő még ráér.
Megyek ruhaszárítókötelet feltenni mert különben nem lesz aki befejezze andi és gida gépét.
Most a múlt héten még bent hagytam az ötöslottót, hadd halmozódjon, de ehéten bejelentkezek érte
Készülődjetek, megyünk csapatni Kanárira új 1100 GS-ekkel
Debrecenbe volt nagy eső?
Én lenni neked feleség from Mozambik. Lenni hűség életen egy keresztül át. Ezért te csak 100 USD utalni nekem számla. Nem kihagy alkalom kiváló!

Ez jó fajta? Ezt boltolnám de körülményes 1 létrát debrecenbe eljuttatni.
Ás Ajándék Ábrus barátomnak volt a levél címe így nem kaptad meg a repülő meg már elment
Lehet hogy Laci meg akart lepni téged egy 3 hetes álomnyaralással 7dúskeblű lánnyal mert nyert a lottón. De sajnos lecsúsztál róla
Egyébként a gmail biztos hogy működik.
Nem értem hogy miért bár van beállítva egy csomó szűrő de azok olyanra (a tárgyban) hogy ajándék,csomag,nyertél,nyerj,játssz,játék stb.
Lemaradtam valamiről?
Ránézve beférhet neki az is
Ja, más: Sajnaljuk, az On cime, 62.77.203.4, a dnsbl-1.uceprotect.net feketelistan szerepel (in reply to RCPT TO command) szóval nem tudok neked mélt kűddeni, de már nem is aktuell, úgy látom.
Én meg mostanában többször is beszopom egymás után. Az utolsó kb 5 munkát ami 50 felett van már a felét muszáj vagyok előre elkérni.
Ekkor egyből látszik h nyílik a buxa,vagy nem, és komolyan gondolja,kell neki, és meg van az esélye annak h lesz pénze a második felére is.
Kis város, tudják h jó munkát kapnak cserébe.
De akinek nem áll rendelkezésére a fele mikor idehozza,sajnos nagy a valószínűsége h később sem fog,
Akkor az van h elviszi máshoz,és neki tartozik hónapokig,esetleg még tovább.
Ha ezt nézem akkor nem bánom h elveszett az a meló
Ezek nem ilyen faxok, festő-dinasztia, apa-fiai, és a melójukban még senki nem talált hibát az elmúlt 20 évben.
Az ajánlatuk nyomtatott papíron, minden m2-re meg kg-ra felmérve, meg kirészletezve, nem utólag, hogy "kicsittöbblettmerezmegaz"
Először engem is meglepett, aztán továbbgondolva rájöttem, igaza van. Nem kell minden melót elvállalni.
Ezt az ajánlat-dolgot velem is eljátszották, nem is 1x, mikor a helyi polghiv kérte, aztán sose vetek semmit (kiderült, hogy nekik mindenre 3 ajánlat kell, úgy hivatalos, de mindig megvolt a szállító. Egyszer qrvára megleptem őket, kértek több milliós gépparkra, és visszaírtam, hogy kösz, de nem érdekel Na, akkor 1x hívtak vissza telcsin )
Egyébként 8k nettó az szerintem is nagyon sok. Azért már egy nőnek nem is tudom hogy mit kéne csinálnia.
Kint hagytam éjszakára és reggel hidegíndítottam: ugyanúgy kicsit masszírozni kellett de elindult. Épp csak beröffentettem pár mp-re és le is állítottam. Odamentem egy óra múlva és akkor már pöccre pedig ugyanolyan hideg volt a blokk.
Lehet kéne neki a nagyobbik hidegindító fúvóka.
Ha csak a fele igaz már megéri rámenni. (persze hogy őt hiszen Miát nem ér és egyébként is ő a legmagasabb)
Hát én meg úgy vagyok vele hogyha előállna itt nekem azzal hogy addig nem tárgyal velem amíg nem fizetek az biztos qrvaisten hogy nem dolgozna nálam.
Volt itt olyan aki körbejárt és közölte hogy festés (csak átkenik és esetleg húznak bele egy csíkot) meglesz kb 400-ból.
Kissé dermedten nézek majd kérdezem hogy csaak?
Persze meg még az anyag de az kb 200-ból kijön.
Ilyeneknek fizessek én árajánlatért?
Ez túl szép, hogy igaz legyen valami zizije biztos van
De mia után én is őt választottam volna
Nagyobb és IPS. (hogy milyen üzem közben azt még nem tudom)