Pont erre gondoltam,ha tovább megyek az is eszembe juthat h a mester így oldotta meg, és eszébe sem jutott a talp.
Igen 10 fok alatt sohasem indult.
(nem okoskodni akarok én, távol áll tőlem,mert abszolút semmit, de semmit nem konyítok hozzá,csak ez jutott eszembe,hogy valahol,talán épp itt olvastam már ilyet)
Kósza gondolat volt, felejtsd el.
A Rottenbiller u. nem fizetős a Dob u. és Munkás u. közötti szakasz. Csakhát ugye nem sok hely van, de azért ki lehet fogni.
Minden héten járok arra, majd megnézlek.
Arra gondolsz hogy esetleg azért rakták bele ezt a merev kemény sz.rt mert esetleg leszedtek a hengerfejből? (egyszerűbb lett volna vastagabb hengertalptömítést beraknia)
Ja most olvasom vissza Almássy tér amugy. Na szoval akkor a Hősők tere mellett lehet ingyen lopni a napot de nem is értem mért ingyenes mikor mindenhol be szeretik hajtani a pézt
Igen 10 fok alatt sohasem indult.
(nem okoskodni akarok én, távol áll tőlem,mert abszolút semmit, de semmit nem konyítok hozzá,csak ez jutott eszembe,hogy valahol,talán épp itt olvastam már ilyet)
Kósza gondolat volt, felejtsd el.
A Rottenbiller u. nem fizetős a Dob u. és Munkás u. közötti szakasz. Csakhát ugye nem sok hely van, de azért ki lehet fogni.
Minden héten járok arra, majd megnézlek.
Második: sejted
Felső: valami h.f tömítés a tömítésestől mert drágálltuk a gyárit.
ha akarom akkor a dugattyúk tetején