Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Mifelénk 2 haver is (egyik fest-épít-felújít, másik csak fest) rászokott, hogy árajánlatot is pézér ad Azt mondták, tele a faxuk, hogy mire felmérnek egy 5 szobás családit, meg kiszámolják Ft-ra, az több óra, és akkor az user mást választ, mert az nem 190-et mondott, csak 185-t Meg azóta nincs olyan, hogy 5 ajánlatra esik 1 munka , mer a sok paraszt felméreti 4-5 céggel, aztán kiválasztja a legolcsóbbat (és többnyire beszopja vele, mert a legócsóbb mindig xar)
jó reggelt
Ez nagyon király !

Jó reggelt !
Jó reggelt.Jó csajok,mutattam a képet kollégámnak,kapásból a Miát nézte ki legszebbnek,pedig nem tudta ki is ő!
bizti jobb mint az enyém
én is néztem, király lenne egy ilyen poénkodásra akár
Egyesek itt akkor születtek amikor az a matrica felkerült oda.
kompjútermánija
Beszállok!
800 netto körül keres hr-esként ott komárom megyében jó parti, nincs pasija, nagyon akar már egyet...
No problemo, holnap úgyis megmérem a h.fejet. (pont van itt egy "etalon" )
A barna hajút választom.
Igazábol a terv az az hogyí éjjelre beállunk a ház elé vagyis este 18 tol reggel 8 ig de hajnalban kimegyek azt kiállok akkor oda ahol ingyé van . Azt elvileg meg ugyis elszámoljuk a napi parkolási díjat atulajjal De ezt igy kell
Fel is jegyeztem köszke
Egy halom szerszám én nem hurcolom csak aház elöl maximum
miaáék így edzenek mondjuk ez még régebbi, ribanckodósankifentenbuliznimegyünkes kép
Dob utcától ha mész a Munkás utca felé azon az oldalt több a hely.
almássy? és mit dolgoztok? mennyi cuccot kéne vinni? ha kocsival megyünk, mink váciutcai népek, akkor itt szoktunk megállni, innen busszal pár megálló a blaha, az almássy mellett.
az 56-osok, volt felvonulásin szerintem igen, és a térkép szerint is.