Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Nincs külön olajzás egybe megy, de hogy hogy 2 betöltő van?
Javul a helyzet Már a tűzoltok is kint vannak usznak a házak
itt hét ágra süt a nap
Most ért végett a Felhőszakadás 20 perces Jégesővel Őzőnvíz a kertben az utcán mindenüt. Remélem a termés is oda van az idénre
Sziasztok! PUPU igaz nem ismerjük egymást,de fogadd részvétem.
Tanácsot kérnék. 90-es 1000 exup,2 db olajbetöltő nyílás van,a belsőhöz oda van írva 2700 cm3. A szerelőm azt mondja mindegy hogy melyikbe töltök olajat,mert a váltónak nincs külön olajzása,mind a 2 nyilás a motorhoz van. IGAZ EZ?
8,5 e Ft
Sziasztok!
mingyá megyek a motoromért telefon legyen kézközelbe
Mentem. Este benézek.
Remélem a ma délutáni munkám legkimerítőbb része az lesz hogy eldöntsük hogy melyik csatornát nézzünk a TV-ben és hány körül rendeljünk pizzát.
Mivel már úgyis valami főmenedzser így kiadhatná valami értelmesebb alkalmazottnak hogy foglalkozzon a géppel krumplisütés helyett.
Mert jobban járna ha bevinné magával dolgozni azt a konyhába emelöre tenné és ha van ideje munka közben tudná csinálgatni. Így össze lehetne kötni a kellemest a hasznossal
Ha ráadod a gyújtást és kilöki a biztit,akkor valahol túláram,vagy zárlat van.Ilyenkor az AC-pumpa indul,és a trafókat helyezi áram alá,de bárhol lehet zárlat a + tápvonalon.
Bazze 1000fok meleg van a faszba a motorom meg beszart. Na irány volánnal pestre megyek anyámékhoz részvételni
Szia PUPU! Most olvastam vissza.
Őszinte részvétem!
Szerintem ha biztosítékot kellett cserélni akkor zárlat van valahol. Az nem eshet meg hogy esetleg kisebb biztit tett be mint amekkora oda való?
Sos ha ráadod a gyújtás és katt elmegy minden. de nem biztosíték mert kicserélte akkor mi lehet még este le lett állítva a motor és most Andinál ezt csinálta.
És mennyi volt?
Köszönöm
Pupunak részvétem
jó reggelt emberkék.
köszönöm pötyi