Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Köszöntem a tanácsot. Igen, gondoltam rá, de még nem léptem a tettek mezejére
Még telóolaj csere,és fékolajat is cserélni kell. Majd utána.
na lesz motorzás?
Akkor köszönöm. Megy bele,aztán jól van. Én is minden olajcserénél rakok új szűrőt is.

Köszönöm.
Há gumi alátét amugy sem ártana . Vagy tegyál rá egy (müanyagbetéttes )önzáros anyát
Csumi pajtikáim! mizu?
A fejidomra fúrtam fel szépen az irányjelzőket, 8-as anyával ugye rögzítettem is faszául. Annyi a bökkenő, hogy ma mentem melóba és hallom a zörgést na mondom mi lehet ugyan? Nem fellazultak?! Aztán ugyan ez csak a melóból haza fele is... Vékony gumialátét lehet segítség?
Szerintem tökéletes másnapra ugyis olaj színű lesz .A manual azt irja hogy 2 -dik olaj utáén csere egy szűrő én minden olaj cserekor szűrőt is cserélem . Tehát Sanyikám sokáig ugy sem rontsa el a színe
Mindent én sem tudhatom Fogalmam sincs de kettö van egy a fölsö blokkfélen a másik meg a kuplung deklin.
Szerintem is nyugodtan berakhatod az a dolga, hogy a fém forgácsokat kiszűrje, az meg remélhetőleg nem sok van benne. Megteszi mind a kettő.
figyumáá, baker papírszűrő. ez is, az is. ha stabil, a perem nem akar leesni róla, és a méretek egyezek, rakd bele bátran. Bár, én nem értek hozzá
De tényleg. Ezt a szűrőt nem ismerem,ezt hozták a motorhoz. Merjem belerakni? Nekem is furcsa volt a sárga szín.
Üdv Mindenkinek
Kedves Pupu... Fogadd Őszinte Részvétem...
Sanyi! Nekem a piros jobban tetszik de kedvenc színem a kék.
Ja, még valami! Egy kis "füstös" borocska estére.
Megyek vacsizok,de utána visszajövök. Addigra mondjátok meg a tutit! Mert ha nem...
Megint sziasztok!

Érdekelne a véleményetek. Ilyen olajszűrőt hoztak a motorhoz,de más színe van mint a Hiflofiltro szűrőnek. Sztetek bele merjem rakni? Az utcsó képen a hiflo van.

Egyértelmű pedig.
Ez nemzetközi piacra készült verzió. mind a jobbos Angliába jó, mind pedig a balos Európába. Sőt, szélsőjobbosoknak és szélsőbalosoknak is jó
Télleg nem tudom mért köll két betöltő, nem is láttam még olyant...tipped van Pestám?
Ha meg szeretni fogod 8000 felett forgatni akkor nem árt lesegetni is mert ugy is fogyni fog
Vagy kétbalkezeseknek
De ha a szűrő is lett cserélvel akkor felejtsd el a2.7L olajat mert kevés lesz inkább színt főlőtt legyen az olaj Több mint 3 liter beburul beléje
Minek? Jobbkezeseknek, meg balkezeseknek?
Mert a mifélénken 2 beöntö vané Pistám