A fejidomra fúrtam fel szépen az irányjelzőket, 8-as anyával ugye rögzítettem is faszául. Annyi a bökkenő, hogy ma mentem melóba és hallom a zörgést na mondom mi lehet ugyan? Nem fellazultak?! Aztán ugyan ez csak a melóból haza fele is... Vékony gumialátét lehet segítség?
Szerintem tökéletes másnapra ugyis olaj színű lesz .A manual azt irja hogy 2 -dik olaj utáén csere egy szűrő én minden olaj cserekor szűrőt is cserélem . Tehát Sanyikám sokáig ugy sem rontsa el a színe
Érdekelne a véleményetek. Ilyen olajszűrőt hoztak a motorhoz,de más színe van mint a Hiflofiltro szűrőnek. Sztetek bele merjem rakni? Az utcsó képen a hiflo van.
Egyértelmű pedig.
Ez nemzetközi piacra készült verzió. mind a jobbos Angliába jó, mind pedig a balos Európába. Sőt, szélsőjobbosoknak és szélsőbalosoknak is jó
Köszönöm.
Érdekelne a véleményetek. Ilyen olajszűrőt hoztak a motorhoz,de más színe van mint a Hiflofiltro szűrőnek. Sztetek bele merjem rakni? Az utcsó képen a hiflo van.
Egyértelmű pedig.
Ez nemzetközi piacra készült verzió. mind a jobbos Angliába jó, mind pedig a balos Európába. Sőt, szélsőjobbosoknak és szélsőbalosoknak is jó