Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Baxxák meg akkor. Mondjuk, ezt a hírt minden évben bedobják, de lehet, most se lesz semmi... mid1, volt 3 jó évem, és most kezdhetek dolgozni a fejeket ki-be húzó, elrejtő karos mechanizmuson
Mert hogy engem méregessenek, arú ne is álmodjanak
Az még mindig olcsóbb mint a festés, de te tudod.
Az a gond hogy a forgalmiba át kéne vezettetni. Meg a Béla kéken Béla. De egyenlőre csak a nyálam csorgatom .
Szerintem meg nem.
Egy egész jó állapotú fekete idom szett is jó lenne?
A karbonmintás tükrök még megvannak,ha kell ugorj be értük,mostanában nem megyek arra,vagy a találkozóra majd kiviszem.
Ábruskám jó reggelt
Jó reggelt
Nekem is kéne megspórolnám a műanyagozást és a festést .
Ez nékem kéne, így megspórlnék egy festést
ismét hajnal.
rühellem, hogy a suli miatt nem tudom szombaton letoltni a túlórát.
Mielőtt felhoznád az enyémet: nekem nem gyári idomok voltak rajta amikor vettem és hiába kerestem,nem találtam rá FZR kereklámpás idomokat. CBR-t találtam és az lett rászabva, ha gyári lett volna akkor azt nem szedtem volna le.
akkor holnap Te nagyon megszívod, mert én papíron 01:00-ig vagyok, ami alaphangon hajnali fél 2
Ezek szerint igen

szeva, esetleg érdekelne lehet 1-2 dolog, de főleg egy kormánykapcsoló kellene nekem, meg talán idom ami érdekelne! adsz egy elérhetőséget?
Hélo fiúk
Mi mindig ugyanakkor végzünk?
hejj
Vége a melónak, végre!

Tisztelet Mindenkinek!
Laci aszem én már nem költök ilyesmikre http://hirek.msn.mainap.hu/itt...
Amugy ez egy K4 es 1000-res gixeré
szar ügy pedig mutatós így képen
Ezzel van valami mert Hítam még mikor kerestem azt hümögött meg mikor mailban kértem töle képeket oldalanként elfelejtett megérkezni rola aképek meg a jobb idom vágval van mert tudom látom rajta