Akkor megvan az árulás. Megnéztem, 3HE volt az én szűrőm tetején, és amit vettem, annak a tetején is. (csak ezért mertem megrendelni)
Viszont az enyémet bilincsek rögzitik. Amit kaptam, ahhoz nem voltak bilincsek. az a gyanúm, h a srác csak a kis csöveket cserélte a légszűrőházban, és akkor úgy tűnik őt is átvágták, és a 400-hoz való csöveket kapta.
Sajnos vissza kell küldenem, és megpróbálom az enyémet megragasztani előbb. Van még sikaflexem (szélvédőragasztó) azzal rápróbálok. Ha nem lesz jó, csak csöveket szerzek valahonnan.
Köszi az infókat még1szer. Remélem hamarosan sikerül beinditanom, és pöföghetek vele 1et :)
Szerintem is az 400-as légszűrőház.Van rajta egy szám/betűkód,azt olvasd le!Az én 500-on is a a vele megegyező évjáratú 600-é volt(3HE),és az most rajta van az Andi gépén!
600-ról lett levéve (bontott). Megkértem a srácot mérje meg a karbit, és 52 mm-t mondott. Enyémen is 52 mm-es van. Ő mondta, h melegiteni kell, és akkor rámegy, ő is igy tette rá, tanácsok alapján. A 6 mm nekem is kicsit soknak tűnik, h annyit tágulhat-e, a szerelőm viszont határozottan mondta, h kétli ennyire meg lehet tágitani meleg vizzel.
Kiváncsi voltam a gyakorlottabbak mit mondanak.
Köszi a választ
Sziasztok
Múltkor kérdeztem, h az FZR 600-as légszűrő háza jó-e az 500 ccm-hez. Jött a válasz, h jó, ezért vettem is 1et. Átvittem a szerelőhöz, de a szűrő csöveinek belső átmérője 46 mm, a karbi torka meg 52 mm. Az jó megoldás, h meleg (vagy forró) vizbe mártjuk a légszűrő csöveit és úgy csusszantjuk a karbira? Mert igy nem fog rámenni a cirka 6 mm méretkülönbség miatt.
Köszi
Mondjuk ez így is van.
Remélem a sikalex megoldja nekem a szigetelési problémát és nem fog annyi falsot szivni, h ne induljon be hidegen...
Viszont az enyémet bilincsek rögzitik. Amit kaptam, ahhoz nem voltak bilincsek. az a gyanúm, h a srác csak a kis csöveket cserélte a légszűrőházban, és akkor úgy tűnik őt is átvágták, és a 400-hoz való csöveket kapta.
Sajnos vissza kell küldenem, és megpróbálom az enyémet megragasztani előbb. Van még sikaflexem (szélvédőragasztó) azzal rápróbálok. Ha nem lesz jó, csak csöveket szerzek valahonnan.
Köszi az infókat még1szer. Remélem hamarosan sikerül beinditanom, és pöföghetek vele 1et :)
Kiváncsi voltam a gyakorlottabbak mit mondanak.
Köszi a választ
Múltkor kérdeztem, h az FZR 600-as légszűrő háza jó-e az 500 ccm-hez. Jött a válasz, h jó, ezért vettem is 1et. Átvittem a szerelőhöz, de a szűrő csöveinek belső átmérője 46 mm, a karbi torka meg 52 mm. Az jó megoldás, h meleg (vagy forró) vizbe mártjuk a légszűrő csöveit és úgy csusszantjuk a karbira? Mert igy nem fog rámenni a cirka 6 mm méretkülönbség miatt.
Köszi