Nem eszik olyan forrón a szását!
Amiről beszélsz, az a eso ES3 optikai oldalszenzor. Pár éve volt itt próbára egy, német cucc, valóban védhetetlen.
De mi Magyarországon élünk, és nem veszünk olyat 10 milla felett, mikor a FIII 4 alatt volt, és a csókos VHT azt szállította a tenderbe.
A mostani csókos, a Pintérművek meg a Riegl laserrral van jóban, a köv. tenderen olyannal megy (mint ahogyan az utolsón is azzal ment, de azt visszafújták)
Szóval a büdös életben se lesz itt optika, se radar, de ha igen, minden hónap ajándék akkor is, mert így 30-50-essével gyorsan megy a pénz büntire. Én még nem fizettem több, mint 40! alkalommal mértek már rám.
A 400as fzrnek a karbi külső átmérője 50mm
Én is most cseréltem az enyémben a csöveket, vadiúj szilikoncsöveket kaptam hozzá!
Egy 10cmes darab 1500ft volt, ebből kettő elég is, mert ha félbe vágod, akkor pont méret!
Ha érdekel 2db, szólj, mert én megvettem a 4et
Fényképet tudok küldeni
Tavaly még én is gondolkodtam egy blokkolon de miután láttam ezt a fost igy már nincs kedvem kidobni rá az ablakon apénzt .Bár ez várhato hogy kitalálnak valamit amit nem lehet kikerülni
Lacikám má nem sokáig lesz jó ablokkolo .Most átálnak ugye egy uj féle lézeresre az még hagyán . De jön egy olyan uj teknika ami nem lézeres lesz hanem olyan teknikával mér hogy nem kell neki kibocsátani jelet . Tehát ha nem kell jel neki amiből vágja az adatokat akkor baszhatja mindenki a blokkolot . Valami Optikai tököm tudja hogy mükszik de a lényeg semmi jelre nincs szüksége a közeledö tárgyat méri .
Ez 30 pézes 2-vel kellett volna lassabban menned, vagy ha már, akkor mehettél volna 75-el is
Egy helyi haver fél éve fizetett 45-t, meg az asszonya most is nemrég 30-at, blokkolóra meg nem bírtam 100é rábeszélni, mert "nincs rá péze"
Amiről beszélsz, az a eso ES3 optikai oldalszenzor. Pár éve volt itt próbára egy, német cucc, valóban védhetetlen.
De mi Magyarországon élünk, és nem veszünk olyat 10 milla felett, mikor a FIII 4 alatt volt, és a csókos VHT azt szállította a tenderbe.
A mostani csókos, a Pintérművek meg a Riegl laserrral van jóban, a köv. tenderen olyannal megy (mint ahogyan az utolsón is azzal ment, de azt visszafújták)
Szóval a büdös életben se lesz itt optika, se radar, de ha igen, minden hónap ajándék akkor is, mert így 30-50-essével gyorsan megy a pénz büntire. Én még nem fizettem