Jaaa Te akkor érdemes ennyit vezetned bammeg ? Erre akis időre? Megoldom a Motorodat Azé nem olyan kellemes végig vezetni ennyit tudom én azt Jöhetsz nem azé mondom de tudod te azt magadtol is .
Jó estét mindenkinek
Sikerült ma láncot felszerelnem, fékeket légteleníteni, bár a hátsónál valami nem frankó, mert levegő nem jön semmi ,de ellenállása nincs még.Viszont ami a nagyobbik probléma szerintem, az pedig az, hogy nem emel ki a kuplung. Felemeltem a hátulját üresben szépen áll gázfröccsre kicsit megmozdul, de amikor váltok 1 be mintha a kuplung be sem lenne húzva. Lamellák lehetnek kopottak?(elvileg a srác használta mielőtt lerakta és szétszedte az átalakításhoz)Esetleg más lehetőség?Kuplung munkahengerre ránézek majd még de amikor csináltuk azt akkor megnéztük és jónak tűnt.
Na mivan mindenki fáradt vagy mifene? Ma reggel fél 8 kor álltunk nekije és sötétben jöttem le a tetöröl azt fitt vagyok mint állat . Ebben volt kb 40 perc össz szünet maximum
Má mondtam hogy nekem jó ha neked is az . Holnap elmegyek festékért azt készülödök vagy Festék véttel azt Ültetés stb és Szombat Készülödés festés . Még a tököm tudja hogyan de holnap reggel mennem kell az ügyvédhez is egy kicsit csevegni és utána festék vétel stb . Szoval valamelyik verzio a sok közül
Sikerült ma láncot felszerelnem, fékeket légteleníteni, bár a hátsónál valami nem frankó, mert levegő nem jön semmi ,de ellenállása nincs még.Viszont ami a nagyobbik probléma szerintem, az pedig az, hogy nem emel ki a kuplung. Felemeltem a hátulját üresben szépen áll gázfröccsre kicsit megmozdul, de amikor váltok 1 be mintha a kuplung be sem lenne húzva. Lamellák lehetnek kopottak?(elvileg a srác használta mielőtt lerakta és szétszedte az átalakításhoz)Esetleg más lehetőség?Kuplung munkahengerre ránézek majd még de amikor csináltuk azt akkor megnéztük és jónak tűnt.
jó éjt