Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Elég jól mutatna, veszek egyet és rápróbálom. De a vázon nem akarok mokkolni.
köszi:)
Szóval befizettek egy csomót elsőre, fizették évekig havonta, most meg eladják, és majd' az egész megy is a banknak
Hogy szeretem is ezeket a meccet pöcsűeket

Amúgy milyen hitel volt ez, hogy bő 7 éve fizetik, és még mindig ennyi? Svejcis?
a polo tesómé polo classic jobban mondva. fain kis kocsi ez, csak hát gondolom a motorja belül már kb. kuka mert nem igazán akar gyorsulni..tudom, 1.2-estől ne várjam, hogy 5 alatt eszi a 100-at, csak azért ezen már érződik, hogy benne van a 400.000 km...

de szavam nem lehet rá, olcsóbb volt mint a fzr és eddig 1x se hagyott cserbe.
Az enyém beindult végül, csak az akksit kell töltenem. Indítózás nem ment, de tolásra elég könnyen beindult
A víz viszont folyik az 1ik alsó csűnél, megette a bilincsnél a fene úgyhogy nem tudtam messzi elmenni
Némi módosítás, hogy nem 5 éves, hanem majd 8 de sztem eladható, mert nem egy lehajtott fosch. Nekem volt hasonló, csak 3 ajtós 1.2, szerettem, újonnan vettem, bő 1 éves korára már 2x volt összetörve a másodiknál úgy döntöttünk, menni kell (GT=gazdasági totálkár)
legalább van valami állandó ebben a szörnyű világban
autók, motorok jönnek-mennek. folyik le a sok-sok víz a Tiszán s Dunán. készül az Argon Ábrusék, a a csirke Potiék, a villanyszámla Thomasék, de egy változatlan...
Qray nem tud ékezettel írni.
amugy volt kollegamnak is ilyen volt.ki nem lehet nyirni marmint az autot
most mennem kell,jon asszony haza, majd holnap megint benezek
es bealltal egy polo ele?
hát ez a motor valóban nem épp a csak tankolod kategória, de sebaj. ez a kocsim, messziről meglátni
? mi lett vele?
az a motor el van atkozva,mint a mostani autom.
eddig az autonak kiszakadt a blokkja, leszakadt az olajtekno, elszallt a szervo, kiment az osszes letezo silent,es most volt egy durrdefektem palyan frissen vasarolt gumikkal... ja meg meghuztak a parkoloban az oldalat...
milyen corsa?
legközelebb ha arra jársz gyertek be, corsa ha ott áll akkor benn vagyok, azt meg messziről kiszúrod

már rég elment volna, csak mióta októberbe leraktam azóta nem indul
de ne mszertem ezt.gurizel evekig,aztan elvisznek mindent...
volt szegeden egy hajlektalan,egesz apolt volt.egyszer szoba elegyedtem vele,kiderult,h mentos volt. leepites volt,es nem kapott allast.mindenet elvesztette...
tenyleg lattam a hirdetesed,meg nem ment el,v mar nem is akarod,h elmenjen?
egyebkent neked nem is adnam el,mert osszetorned azt a csini pofid rajta, az asszonyod meg kinyirna erte
jut eszembe,rendszeresen emlgetve vagy.2-3 hetente,amikor megyunk haza,v jovunk vissza szegedrol,mindig a KFC elott megyunk el,meg mellette az auchanba vasarolunk... multkor mar majdnem bementunk,de asszony nem volt ehes
holnap megrendelem,mert ma lejjebb ment a dollar ara par Fttal,es csak ejfeltol valtoztatja meg a paypal.legalabbis ez a tapasztalatom
lét!
Megrendelted a cuccost? Szólj ha toljam a két!
2004-11 volt a forgalmiban.
Sajnos csak pénz jöhet mert nagy a baj,megy a háttérben álló ház is.
Az autón kb 600e hitel van még.

egyébként az enyém is indult kafául.
több motort nem vennék tőled ha nem gond csak viccelek