Hali!
Nekem van 2db,az 1-ikműködő motorról van leszedve,a másikkal meg be volt indítva a gép amíg szét nem szedtem,egyenlőre biztos nem fogok a fré-vel foglalkozni ,szívesen elküldöm a 2db-ot is ,ha állod a postát oda-vissza
A képen rajta vannak az okok amiért álla a project
Vagy másik megoldás, ha valaki letesztelné az enyémet elküldeném neki és próbálja már ki,hogy az övébe berakva is szarakodik-e a középső két henger. Ezt is köszi!
Szóval akkor Mindenki!
Tudna nekem Valaki segíteni és küldeni egy gyújtás modult, aki a következő egy hétben nem tervez motorozást. Postafordultával küldöm vissza, természetesen a postaköltségét is én állom és az is természetes, ha valami baja lesz akkor fizetek minden kárt. Köszi!
Tiéd az a szinkron Pupák? Köllene nekem is majd nemsokára, meg haveromnak van régi ELKON Co mérője megmérném azt is. Azt tudja valaki mennyinek kell lenni?
Nekem van 2db,az 1-ikműködő motorról van leszedve,a másikkal meg be volt indítva a gép amíg szét nem szedtem,egyenlőre biztos nem fogok a fré-vel foglalkozni
A képen rajta vannak az okok amiért álla a project
Tudna nekem Valaki segíteni és küldeni egy gyújtás modult, aki a következő egy hétben nem tervez motorozást. Postafordultával küldöm vissza, természetesen a postaköltségét is én állom és az is természetes, ha valami baja lesz akkor fizetek minden kárt.
Látom Pupu fennt garázdálkodsz Te is :P
Puszii :)
http://youtu.be/A8q2i1cREmA