Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Ádámra várni
Ha itt lennél közel és szívesen kiveném és átdugnánk
Persze 1000-es exup elektronika
Hali!
Nekem van 2db,az 1-ikműködő motorról van leszedve,a másikkal meg be volt indítva a gép amíg szét nem szedtem,egyenlőre biztos nem fogok a fré-vel foglalkozni ,szívesen elküldöm a 2db-ot is ,ha állod a postát oda-vissza
A képen rajta vannak az okok amiért álla a project
hát akkor hívd fel.telefonon biztos eléred.itt már nehezebben.
Ádám is közel lenne!
ja értem.
Mert az Övé 500-as. Szerintem az más.
Vagy másik megoldás, ha valaki letesztelné az enyémet elküldeném neki és próbálja már ki,hogy az övébe berakva is szarakodik-e a középső két henger. Ezt is köszi!
miért nem szólsz Snopynak?ő helybéli és közel is van nem?
Szóval akkor Mindenki!
Tudna nekem Valaki segíteni és küldeni egy gyújtás modult, aki a következő egy hétben nem tervez motorozást. Postafordultával küldöm vissza, természetesen a postaköltségét is én állom és az is természetes, ha valami baja lesz akkor fizetek minden kárt. Köszi!
amúgy mizujs erre felé?
Sehova mert leszakadt az ég jegestől mindenestől és elázott a pálya.
Az, hogy nem válaszoltál azt jelenti, hogy nem!?
Sziasztok!
Szijasztok Fiúk! Leila vagyok,Pisti huga! Csak kívánok Nektek jó időt és nagy turnékat :P

Látom Pupu fennt garázdálkodsz Te is :P
Puszii :)
Nincsmit.
jóestét
aham köszi, hogy megnézted, és foglalkoztál vele.
Thomas! Ilyen reléket találtam, de ez nem olyan mint ami neked kell. A lényeg, hogy az egyik lábára fesz. átvált, másik lábára fesz. visszavált.
Hella. Hova sietsz?
Halihó! csak gondoltam beköszönök aztán nemsokára megyek futni ha nem kezd el esni az eső.
Tiéd az a szinkron Pupák? Köllene nekem is majd nemsokára, meg haveromnak van régi ELKON Co mérője megmérném azt is. Azt tudja valaki mennyinek kell lenni?
esküszöm úgy megy mint egy megvadult rakéta