Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Ha elmegy hagymennyen,ha nem akkor marad az átépités!De csak télen fogom csinálni!Mult héten nekiugrottam,de rájöttem hogy ,nem 2 perc(pedig karosszéria lakatos vagyok )
kéne egy r6r szerű kiskipu
Mégse építed át hanem megszabadulsz tőle
11000e lesz nagymotorra
Akkor 3 hét múlva viszem leszarom az 1 hónapot
Megyek mert kész kell lennem a GW-gel ugyanis megkérdeztem: Július 1-től durvulnak el az árak a műszakin.
Dehogynem. Még estem is olyanban.
2 perce akkora zivatart kaptam most meg ragyogóan süt a nap

fú todd mekkora esőt kaptam a nyakamba áááá akkorát te nem láttál soha
Asszem én is bajban lennék hogy hirtelen mihez nyúljak.
http://youtu.be/hSF-BJm-9Sw
220-nál megáll mintha elvágták volna az erejét. (persze tudom az okát, én csináltam anno)
Itt is látszik hogy természet anyánk gondoskodott az ő teremtményeiről és mindegyiket felszerelte valamiféle fegyverrel.
Ez a nő 100-ból 98 pasit simán rávenne bármilyen hülyeségre, a maradék kettő amelyik rontja az átlagot az meg vagy hülye vagy másféle. (cicimániások ELŐREEE! )
és mennyi az annyi mert nekem is kell 1 öblítési szakaszt néznem este hűvös levegőnél
12.500Ft és baszakodnak az első féktárcsák de szerintem csak az a bajuk hogy nem takarítottam ki a féknyergeket. (két éve jók voltak és nem hinném hogy az azóta eltelt ~3e km alatt meghullámosodtak)
Hátul Bazsika tárcsája van, az jó volt.
Vizsga után kimentem a mérőszakaszra és megnéztem a végét.(nem vagyok elégedett, ha megmarad akkor be kell avatkoznom az öblítési rendszerbe )
+
Miért nem szabad üvegasztalra akkumulátort rakni?
-?
-Mert battery..
Biztos hód volt a csillagjegye.