Csaó! Lenne egy nagy kérésem. Találkozhatnánk valamikor a közeljövőben, ugyanis szeretném kölcsönkérni a gyújtáselektronikádat egy próba erejéig. Nem igazán tudok rájönni mi a szar van a vasammal és egyre inkább a gyújtásra gyanakszok,de nem a trafó,kábel,gyertya...
Jobban.
Feltettem a GW-ra a karburátorokat most este és tegnap felzabáltam a kristályos napraforgóméz 73%-át. (persze úgy hogy az üveg oldalán hagytam valamennyit így úgy tűnik hogy tele van )
Én, mint nem különösebb szakmai vénával rendelkező fórumozó megpróbálnék valamit reagálni.
Hát a körülmények ennyire részletes kifejtése után még nekem sem volt nehéz megfejtenem a problémát: a hiba az Ön készülékében van. (a felelős pedig az elmúlt 8 év)
http://youtu.be/L5cB_PXMxIE
Aludj jól.
jó éjt
Hát éppen ideje volt nekilátni
Feltettem a GW-ra a karburátorokat most este és tegnap felzabáltam a kristályos napraforgóméz 73%-át. (persze úgy hogy az üveg oldalán hagytam valamennyit így úgy tűnik hogy tele van
Hát a körülmények ennyire részletes kifejtése után még nekem sem volt nehéz megfejtenem a problémát: a hiba az Ön készülékében van. (a felelős pedig az elmúlt 8 év)
Mizu apa, jobban vagy?
jó éjt
Remélem azért Ábrusnak volt úszógumija és megmenekül és betolja a mézet és meggyógyul...