Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Mert 2 héttel előtte nem lehet fórumtalit szervezni mert azon lenne 2 ember a szabik miatt hamarabb kell elkezdeni
NEM NEM NEM én is azt hittem de nem amiatt
miböl gondolod hogy nem lesz tali? Elötte két héttel meg lehet szervezni. Meg amugy is nyár végén szokott lenni.
De nyert.
lehet de nem ez a helyes válasz
Na mi van senki nem tudja mi készteti rágásra a hódot? Nagyon meglepő lesz és én se hittem el amikor meghallottam
Lehet igy tanulnak szobrászkodni
Nem nyert
De ő legalább munka mellet is tudja csinálni mert ráér
Gold Wing beelőzött.
Mivel neki is állandóan nő a foga mint a kisebb rágcsálóknak,rágnia is kell,akkor is ha éppen nincs más munkája.
Mivel folyamatosan nő a foga ezért így tartja "méreten".
‎- Mi történik a vassal, ha kirakják a levegőre?
- ?
- Elviszik a cigányok.
simán csak útálja a fákat

Szevasztok!
bitang
És Rambót?
Talán együtt akarnak leszokni a cigiről
Nem nyert eddig
ezt kukkolt haver
A hód növényevő. Elsősorban vízinövényeket és lágyszárú fajokat eszik, de különböző cserjék és fák kérgét, leveleit, fiatal hajtásait is elfogyasztja. Kedvenc táplálékai éppen a vízparton élő puhafák, valamint a vízben élő vízitök és fehér tündérrózsa. A fás szárúak fogyasztása őszi és téli időszakban a legjellemzőbb, amikor más táplálék alig akad. Ilyenkor a fák kérgét kezdi el rágni. Télire eleségként faágakat raktároz a várába, hogy amikor a vízen a jégréteg kialakul, a búvóhelyén maradhasson.
A fák nemcsak táplálékként, hanem építőanyagként is szolgálnak a hódvárakhoz. A vár bejáratát a hódok mindig víz alatt tartják. Csökkenő vízszint esetén gátat is építenek a megfelelő vízállás biztosításához, de erre Magyarországon még kevés a példa.
A fák nemcsak táplálékként, hanem építőanyagként is szolgálnak a hódvárakhoz. A vár bejáratát a hódok mindig víz alatt tartják. Csökkenő vízszint esetén gátat is építenek a megfelelő vízállás biztosításához, de erre Magyarországon még kevés a példa.