Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

á ne is mond vége itt az életnek
ááááá a zsivány átugrik a kapun a rendőr átszenvedi magát rajta kamerás meg simán csak kinyitja
nah vagyok
prénteken meló után gó Rakamz csapatépítő tréningre az öcsém hót rozsdás 21 éves kettesgófjával, mert a szutykos Fóbiába jobb első kerékcsapágyat az összerohadt futómű alkatrészek miatt csütörtök reggeltől péntek estig egyfolytában cserélték. a 14 e Ft-os csapágy csere a járulékos költslgektől 38-ra dúzzadt, de kész, és mosán hangtalan. A golf szépen tette a dolgát hajlott kora, és elszomorítóan csúnya kinézete ellenére is. Berugtunk, buliztunk, király volt.
Itt mizu? Ahogy látom csúnyán állóvíz mostanság.
Nekem Mágikus!
ma sem unatkoztam
most nekem még menstruációs
hát nemtom csavarodik az ottan annyit hogy hamar megegye. most volt fotóknál egy srác dt125nél kiváltotta sima golyós csapággyal majd kiderül.
erre gondoltál te is?
http://www.sportmotor.hu/motor...
Nekem is 20w olaj van a telóba de 20w 50 motorolaj sokkal jobb lett kezelhetőbb fasza
Mit kérdezett?
Ezt nem értem gazából.
10 repsol
Ja majd elfelejtettem egyszer volt megbeszélés tárgya a himba H.telo gömbfej szerü csapágy kopássa. Na a lényeg nyugodtan lehet simma tűgörgössel is potolni az YZF ben már ugy van .
Sziasztok!
Költői kérdésem lenne,az egyik ismerőssel vitatkoztunk hogy a vezérlést hova kell rakni,Én azt mondtam hogy a T betű I jelöléséhez kell rakni,mert Ő a manual rajz szerint a T betűhöz rakta csak ott a jelölés a T felett van,valóságban meg a T mellett és Ő a T jelölés síkjába rakta,I ehhez kell rakni ugyi én gondolom jól ugye
ja egyébként 1 Kawa ZZR400-ról lenne szó
Nekem (ahogy Zsolti előre megmondta) a zellermagjaimból nem lett semmi.
Kb 3 mm-esre megnőttek és ott azt mondták hogy köszi helló.
Kertről jut eszembe Tegnap megpermeteztem a krumplit ma még szebbek voltak rajta a bogarak Na azt ma adtam nekik decisel 2 ora mulval már a bokrok alatt nasoltak
És meg mára végeztem a kerttel (ki van palántázva minden) most ebéd aztán szedem szét a GW fékjeit. (be vannak állva mint a szög)
Az jó. Én talán ha 50-et.
Talán jővőhéten nekilátok szétszedni a hátsoját akkor a fék olajat is ledobom rola hátulrol
A Régi telonál én is 15 öst használtam de ennél az nem jó már
Jól van na! De akkor is érezhetően jobb lett,és a 20w olaj sztem mindenképpen kell az ilyen jó hazai utakra.
nekem most 5W szinti van benne de érzem hogy 20 fok alatt jobban viselkedne egy 2.5w és
Neked Sanyí bármelik jó
De mondtam,hogy szuper lett a telóm a 20-as olajtól!
Laci kérdezett