Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Ez most jelentkezett vagy eddig is volt?
A forgalmiban,de a törzskönyvet is cserélni kell mert az plasztik,az meg 6000 pénz még pluszban.
1000 exupnál 3 fordulat.
1800Ft a színátírás a forgalmiban, nem cserélik ki. A törzskönyvben sem vagyok biztos. (de a jövő hónapban kiderül)
2 fűnyírás között kell 1 pisi szünet és gondoltam benézek
Pupumaci beelőzött. .
12000 pénz az Gidus,mert a törzskönyvben is benne van a szín,és úgy már a Neolux olcsóbb lesz.Nem rossz festék az.
12e mert forgalmi és törzskönyv 6-6e
Jól fontold meg a dolgot, mire mindent megveszel amiből amúgy is csak kicsi kell ott vagy mintha lefestetnéd.A maradékot meg kidobálod 1 fél év múlva, mert tönkremegy
6000 egy szín átírás igaza van emrének.
a számom az eladó cuccok között
A forgalmit kicserélni lehet olcsóbb lenne.
Sajna le kell festeni, mert nem stimmel a forgalmihoz Tudom, hogy rosszabb lesz, mert ez gyári, de azé talán elfogadható lesz (kicsit xar ) Megcsörrentenélek, de nem tudom a számot, Thomasztól megkérdem.
Ne nyúlj hozzá.A tapasztalatok azt mutatják h ilyen"házi" esetben rosszabb lesz mint volt.
De ha mégis nagyon erőlteted a dolgot megcsörrentesz és 5 percben ledarálom h mire érdemes figyelni.
A mit, meg a hogyant, elmondogatom,te meg bólintasz ha érted, és a végén elmondod majd h bólintottál e.
Alapjárati keverék szegény,állítani kell rajta.Általában 2-2.5 fordulat zárástól kifelé elég.
Mitöl van az,hogy nehezen esik vissza az alapjáratom?mindig megáll 2000fordulatnál 10-20 s és utána áll be?
Jo reggelt
Na elkezdek megdolgozni a pénzemért, fűnyírás
Jó reggelt
igen itt nincs elég hely
Értem. Dugjam el én.
Nem bírom az ilyet.
Na akkor jó éjt
ábrus megszöktettem 1 menyasszonyt, de nem tudom hova dugni nálatok pár napra megszállhatna?
hát majdnem felénk van
Én is nagyon jót mentem ma a Váci úton, csak azt nem értem, hogy az a Skoda Superb mi a f@szt akart...
Holnap lehet megyek felétek. Galgagyörkre.