Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

És igen estét
én most man in black 3 at nézem
Én is ma elmentem haverhoz, motoroztam 150km-t, elmentünk gyereknapra a focipályára, de ott még sör se volt, így hazajöttem ittam egy kis sört és most semmit senem csinálok. Ez egy ilyen nap.
De ha nem iszom akkor hogyan rugjak be?
Nekem sincs kedvem motorolni!Ezért inkább jo berugok a Csömöri napokon
Én is csak a közértig mentem motorral nem volt kedvem tovább menni visszajöttem filmet nézni
Ma csak nekem nincs kedvem semmihez vagy a levegőben van valami?
Ez azé van mert mindenki tele van pénzzel csak nekünk nincs sosem
Motorhalmozók
Van még hely
De az exup emrém! Vagy neked már mindegy
Te figyu, körülnéznél nekem ott a lomtárban, az első idomot kimerevítő vas nincs ott meg véletlenül? (ami ahhoz tartozott, amit elhoztam) Ha meglenne, küldenék érte valakit.
A képen:
pedig már alig vártam hogy összejöjjön neki
de sajna 5 büntije van
hétvége van
úgy tűnik nem bírok a véremmel

Azon filózok megnézem a hétvégén a cuccot.
Mondom hogy az volt
Fene tudja,de szép darab
Üdv.
Nem tudom hogy miért szedték szét a blokkot a kékkel együtt vettem a sárgát gondoltam alkatrésznek jó lesz ha kell valami de nem kellett semmi viszont mind2 benne volt az árban.Sráccal nem tudtam beszélni h miért lett szétszedve, az apja pedig nem tudott mondani semmit róla. Kulcs viszont sajnos nem lett meg legalábbis hozzám nem jutott el. Gyújtáskapcsolója megvan, csak a kulcs hiányzik sajnos.A srác gondolom korábban már pénzé tette a dobot, leömlő megvan,de az a képen is látszik. Csak 1 hátsó fékfolyadék tartályt kellett felhasználnom róla. A kék összeállt ezzel pedig már nem szeretnék foglalkozni kellene 1 kicsit rákölteni h forgalomba helyezhető legyen, de alkatrésznek szerintem kiváló vétel így is.Ha valakinek pedig van pénze rákölteni akkor szerintem semmi akadálya ,hogy használható állapotba legyen hozva.
Egyébként 100.000Ft az alja kisradar jól gondolta
Azé érdekelne hogy vajon mi történt vele hogy darabokra kellett szedni Azé le venném az olajteknöjét mi elött a blokkot megvásárolnám
Baze ez ez a moci volt
Mi meg már 2 hete reggel fél 7 től este 7 -8 ig dolgoztunk ugy hogy ezért hozztam ilyen döntést