Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

nekem ilyesmi még nem jutott eszembe, pedig a jövő héten szabin leszek
Na megyek és motort fogok mosni unalmamba
Ma meg arra jöttem reá ,hogy semit nem fogok csinálni holnap és holna után se
Rendicsek, csak toljad közelebb az egészet Kaposvárhoz úgy 90 kilométerrel, és már meg is egyeztünk.
Bérbe tuddok adni pár m2-et a garázsban Legalább abenzin pénzem meg lesz
Küzdeni kell Laci Minden csak idő és pénz kérdése Talán az idő a több mint pénz amibe kerül
Sose, mivel megfogadtam, hogy addig nincs több szerelés amíg nincs garázs vagy műhely.
Pedig lenne 1-2 ötletem, és alig várom már hogy tudjak bütykölgetni valamit, de az udvaron többet nem állok neki semminek.

Ez a dolgok jelenlegi állása szerint csak akkor lehetséges ha nyerek a lottón, vagy valaki rám hagyja. Szóval sose.
Pisti, baxod, eszembe jutottál... hogy milyen idomokat faragsz minden vacakra (pl. kawa ) én meg még a gyári eredeti rávalót se tudom feltenni kicsit nyomott a fej-konzol, arrébb vannak a lyukak, útban a hűtő Tegnap egy fél du. ezt reszeltem.
Te mikor kezdesz már bele a motor építő bajnokságba? Ott áll halomban a nyersanyag... az idő meg megy...
Nya má megen megy a biznicelés
valahogy éreztem
Őtőle vettem meg az idomokat. Ezt a bontott gépet is láttam személyesen. A motorról nem tudok mit mondani, de a kerekek, telók, váz épnek tűnt (felületesen megnézve), meg az apró bizbazok is megvannak.
A gazdája irkált ide a múltkorában, korrektek üzletileg.
Nem járható út.
A helyzet ennél összetettebb
Meg a lila nem jön be nekem, ha kék-fekete lenne, inkább átíratnám a papírt, de így mindenképp festeni kell, és akkor már legyen az eredeti szín.
akkor ez marad jövö hétre mikor elviszem szinkronra!Köszönöm a segitséget
ha minden meglenne hozzá,és a blokk is jo lenne szerintem megérné(már ha exupom lenne)alkatrésznek jo lenne!100 biztos oda adja
Aha. A karbik alján az úszóház alatt van egy "lyuk" aminek a mélyén van egy csavar. Azokat kell kitekerni 3 fordulatra.
mindig is szerettem legózni
és az hun kell állitani?tank le ?
Ez a tegnapi állás:
Egyébként annyira nem szőröznek vele,nekem is kb. a harmada más színű volt,de nem érdekelte a rendőrt.
Még nincs de haladnak az események.
Ki a frász fogja megkérdezni hogy milyen szín van a forgalmiban? (esetleg majd a legközelebbi műszakin)
Ábrus kész a Gold Wing? .