Sose, mivel megfogadtam, hogy addig nincs több szerelés amíg nincs garázs vagy műhely.
Pedig lenne 1-2 ötletem, és alig várom már hogy tudjak bütykölgetni valamit, de az udvaron többet nem állok neki semminek.
Ez a dolgok jelenlegi állása szerint csak akkor lehetséges ha nyerek a lottón, vagy valaki rám hagyja. Szóval sose.
Pisti, baxod, eszembe jutottál... hogy milyen idomokat faragsz minden vacakra (pl. kawa ) én meg még a gyári eredeti rávalót se tudom feltenni kicsit nyomott a fej-konzol, arrébb vannak a lyukak, útban a hűtő Tegnap egy fél du. ezt reszeltem.
Őtőle vettem meg az idomokat. Ezt a bontott gépet is láttam személyesen. A motorról nem tudok mit mondani, de a kerekek, telók, váz épnek tűnt (felületesen megnézve), meg az apró bizbazok is megvannak.
A gazdája irkált ide a múltkorában, korrektek üzletileg.
A helyzet ennél összetettebb
Meg a lila nem jön be nekem, ha kék-fekete lenne, inkább átíratnám a papírt, de így mindenképp festeni kell, és akkor már legyen az eredeti szín.
Pedig lenne 1-2 ötletem, és alig várom már hogy tudjak bütykölgetni valamit, de az udvaron többet nem állok neki semminek.
Ez a dolgok jelenlegi állása szerint csak akkor lehetséges ha nyerek a lottón, vagy valaki rám hagyja. Szóval sose.
A gazdája irkált ide a múltkorában, korrektek üzletileg.
Meg a lila nem jön be nekem, ha kék-fekete lenne, inkább átíratnám a papírt, de így mindenképp festeni kell, és akkor már legyen az eredeti szín.