Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

hát, vagy 3 kilát úgynézem rá fog kelleni áldozz. azalatt nemsokminden van ami normálisnak tűnik.
azt gondoltam!
megértem.
Azé az X6 miatt nem titakoznék, ha rám akarnák sózni.
na a motor vissza alakítás hogy halad?
értem én a dolgot.Én egy 87-89-es Porsche 911-et szeretnék egyszer.
Nekem elég volt a zsigákból, maradnék inkább az általad felsorolt márkáknál...
cross? 250, 2T, és KTM, 150 körül van több is, de ócsóbb kéne. 50+ lóerős
igen, a 2101 is nagykirály, de abból még sok van. Egy szép 2103-at jobban megnéznek itt felénk mint egy Q7-as Audit, vagy egy X6-os BMW-t, pedig azok is nagykirály verdák. Csak az közlekedik, jön-megy, több is van belőle. van itt ebbe a porfészekbe Porsche, Corvett, de még egy Lambo is néha. De az más.
miféléket nézel?
linkelj hát valamiket
unatkozok.
legyen szerencséd hozzá! meg kell egy "szőke kólás" is nem? az a kirélyság! link
87-be? nagycsoportos voltam oviban
majd megtuggya.
akarok ilyen OT -s dologgal foglalkozózni. Nagyon teccenek a 2103-asok. Belül minden bőr, kis vékonyka kormány, fautánzatos műszaerfal. És ezek még most árban nekem is elérhetőek.
Jééé, pont ilyenem volt, csak 78-as első autóm, 87-ben vettem 70 eFt volt, az nagyon sok havi fizetésem volt.

Krossz: rajta bizony, nézelődök. Asszonynak még nem mertem mondani
nee..
Mizu amúgy erre felé?
ez nem is krosszmotor.
Szevasztok pajtikáim!
A krosszmotor nézelődéssel mizu máá? még mindig rajta vagyol?
Én ezzel szemezek: ez
Tegnap nyílt nálunk egy Kawa kereskedés (hülyeez? ) Ma meg nyílt napot tartottak, tesztvezetés meg minden, voltam kint, csak nagy volt a sorállás, fel kellett íratkozni
Nem volt pont olyan, amit vittem volna (haccázas speed) csak ezek a Z-k, meg ER6, meg valami 1400-as nagy, meg persze chopper is.
Holnap azért még kinézek, állítólag lesz még.
jóvan, jóvan, akkor szép, csak ne menj.
Sanyiii neeeee
Na sziasztok!
Nekem tetszik.
Hát, ez minden csak nem szép...
Szépen néz ki!

Ábrus! Ez az a típus amit jobb elkerülni?