Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Az ez e az elég konkrétnak tűnik , az akár ilyesmi meg inkább hagyjuk. Membrános 250, nem megy sehová, cserébe meg még ramatyul is néz ki. Volt 350-be, az se ment sehova, ez gondolom még attól is jobb
Mi f@sz? Komplett blokk? Belenyúltatok a jóba? Nem van felénk mert még fiatal bontani, én a DRZ fórumot próbálnám...

Pupu és andi most mentek el.
Anditól kaptam egy kígyóbőr kulcstartót és már a helye is megvan.
Faszányosak.

Lehet veszek egy gar fékbetétet hozzájuk.
Mert egy kicsit érdekes a kopásnyom rajta.
Áááá, valami öreg pusztulatban gondolkoztam, amit lehet szerelni
Akár ilyesmi, vagy inkább ez e.
Amit linkeltél, az jó, de 300 péz, az sok elbaxni
szeva
kéne drz400-hoz blokk, vagy blokk alkatrész. van olyanod ?
Hááááááát, mindenfajta bántás nélkül a fényező barátod egy erős 60-ért ha elbírja adni örülhet. Ez pont az a fajta motor kasztnira, motorikusan, erőre, ami még rendszámmal se kell senkinek

Sziasztok
ktm
250 cm3 legalább
50 ló legalább.
Hát Sanyibácsi, ez egyiket se teljesíti.
Bár énse értem mér pont KTM, és mérnem elég a 40 ló.
példanyúl: suzuki a ti motorotok; dzsámáháá Úgy néz ki normális helyről jönne a motor, v.színű volt pénz rendberakosgatni, ha volt vele valami. Ezek üzemórásak. kb. évente blokk felújítás.
Jó reggelt !
Köszönöm
Bár jelen állapotból kiindulva a megismerkedésünkkori állapotra következtetni kevéssé lehet A napokban volt 8 éve, hogy együtt vagyunk, és kb. 8,5 éve mióta ismerem. Mikor megismertem vállig érő fekete haja volt (festve, mert a gyári az barna) és állandóan fehérre vakolt arccal járkált. Na ekkor ez volt a stílusa. Hálisten sikerült jobb útra téríteni
120-ért dr 400!

link
Ez mekkora!
Sziasztok!

Megyek bringázni.
Jó reggelt
Szia Ciniminis,gyere majd Polgárdiba,raktam szirénát meg kürtöt a motorra,megyek majd hangoskodni.Lesz rajta strobi is! .
Ez. De főleg a 750-est.
Kingából kiindulva eddig is gondoltam hogy van ízlésed de most már biztos vagyok benne.
Szevasz Gyula!
Tényleg,voltak azok is,de most halvány derengésem sincs hogy hol vannak,a motoron nincsenek,oda kerek alátét gumikat tettem.
ha megtalálom elküldöm azokat is!
ok dobj fel képet aztán megbeszéljük!megyünk nyaralni aztán a nyeregtáskának útba van a gyári index.ezért gondolkozom mi lenne ha lecserélném kicsikre meg valami tartókonzolt csinálni neki.aztán nyaralás után visszarakom a gyáriakat.
Kicsik Képek holnap róluk és választhatsz..Ár? Majd csak fizetsz pár sört
és mekkorák? mi pízt kérsz érte?
Van 3 különböző pár, de csati nincs rajtuk csak a két kábel
skacok nincs valakinek otthon egy felesleges pár kicsi indexe?nem kell ledes elég a sima izzós csak kicsi legyen és össze tudjam dugni a mostani csatival.