Nem béna csak ami nem megy azt nem erőltetem láttam sok csúnya videót nem kell hogy a rendőr lökjön fel 200felett észnél kell lenni elég 1 mókus akinek jobbról be akarok szúrni és rám húzza mert utat akar balról adni.
Menekülőset nem is kell csak odatűzni a mutatót a 260-hoz. (az RS nem tud annyit)
Ha megmértek az más téma, akkor nem kell erőlködni. (mondjuk a benzin miatt helló lett volna.
Utánam egyszer elindultak az M7-esen egy RS-sel (180-200 körül mentem el mellettük) de mikor láttam hogy kilőttek a leállósávról, felmentem 260-ra a köv. lehajtóig aztán megálltam a felüljárón, onnan néztem hogy továbbtéptek egyenesen.
Elforog addig de a legnagyobb teljesítményét 10e-nél adja le (oda van belőve a gyújtás/vezérlés) felette már a teljesítménygörbe lefelé jön egy kicsit.
Olyan ez mint amikor gyorsulsz mint a barom és érzed hogy 7e-ig is gyorsul de onnan megindul mint az állat, na az azért van mert 8,5e-nél adja le a legnagyobb nyomatékot és épp ahhoz közeledsz.
meg bírtam volna még vagy 20km és elfogy a benzin akkor raktam tarcsira 130km 11l mogyoród szigetszentmiklós M0 M5 M0 40 perc 180-200
vissza az akcióig 260-200-180
Látták a takarást a rendszámon mikor elmentem de nem reagáltak rá kb 1km normál tempó 110 nem jöttek elkezdtem húzni és messze a tükörbe láttam 1 fehér kocsit jönni akkor sejtettem zizi lesz így kistarcsánál lekocc volt a pályáról és ott ért utol befarolt elém és már fényképezte is a rendszámot a mókus elkérte az iratokat és mondta menjek utána 1 biztonságos helyen megállt és akkor beszélgettünk....
Ha megmértek az más téma, akkor nem kell erőlködni. (mondjuk a benzin miatt helló lett volna.
Utánam egyszer elindultak az M7-esen egy RS-sel (180-200 körül mentem el mellettük) de mikor láttam hogy kilőttek a leállósávról, felmentem 260-ra a köv. lehajtóig aztán megálltam a felüljárón, onnan néztem hogy továbbtéptek egyenesen.
Olyan ez mint amikor gyorsulsz mint a barom és érzed hogy 7e-ig is gyorsul de onnan megindul mint az állat, na az azért van mert 8,5e-nél adja le a legnagyobb nyomatékot és épp ahhoz közeledsz.
vissza az akcióig 260-200-180