Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

"de 5.10000nél megáll és nem megy tovább sík úton"
Akkor az úgy teljesen jó mert:
Max Power: 136 hp 100.8 kW @ 10000 rpm
Max Torque: 10.4 kg-m 102 Nm @ 8500 rpm
Láttam Szegeden olat mint a Te góóódwingod.
Szivat a 12. D földvár után rázósabb úton bevillant a motorkód, és letiltott. Majd ha mi sem történt vona hajts tovább. Na ezt ismételgette. Szétkaptam atomokra, de hiba, max az elrepedt akksi sarok.
Jó esteét.
Mértek és azért léptek utánad vagy csak látták hogy kissé tempósabban haladsz?
Ne a szárat hanem az érintkezőt próbáld meg mozgatni le-föl,fém keret végén van érintkező ennek a belsejében egy kis kitámasztó és rajta rugó van,nekem legalábbis ez volt elkopva az fz750-ben
Ti sunyiba buliztok engem meg kihagytok
Kösz megpróbálom ,van még 1fz750-é és egy másik ezresé,de elég ratyik,de először kipróbálom azokat ésha jól emlékszem a tiedre 1,1-es Suzuki autójának a hűtősapkája
Megmozgattam a szárat, de a csak a relé kerepelése hallgatott el amikor kint volt a rúd. egyébként semmi változás.
létezik , hogy a sima 600 valamelyik fúvókája jó neked?
Gondolom nem
csakmer véletlen van egy plusz karbim.
Köszi a vendéglátást, jó volt nálatok.
Ha forralja a vizet nagyon és nem húzod neki akkor próbáld lecserélni a betöltő sapkát 1.1bar kell nekem bevált. ;)
köszi!

majdnem értem is
Ma megvolt az első méterek a frével ,kipuf nélkül kegyetlenül tol,de ha felrakom a gyári kipuft akkor érezhetően nincs akkora nyomaték alul,amúgy felforralta a vizet a kiegyenlítőtartályt majdnem
telenyomta,akkor az olajszint is kigyulladt pedig beleöntöttem a 3.5l-t
de akkor sem láttam a kémlelő nyíláson?
Sziasztok!
Nézd meg az érintkezőt a műanyag fedél alatt ez szokott elkopni,vagy zárva vagy nyitva maradt egy csavarhúzóval segíts rá akkor kiderül hogy megy e vagy nem,ha megy kicsit állítani kell rajta
Gyulám AC pumpa ha nem műxik mit basztassak rajta?
Áramot kap, de nem rezeg a rezegője.
9 kor jön a fegyverkovács most börtönbőlszökös műsor van
Majd hétfőn bent szétnézek,keresek ilyen kapcsolót.Most megyek mert discoveryn jön az amcsi fegyverek.Csákány!
elvezetem én bármit bárhová csak mond el mit hová kössek
Akkor ugy néz ki van 2 ELADO LEDES INDEXEM
Egy kell csak,nincs is több indexrelé benne,
Kell hozzá még egy kapcsoló,kétáramkörös záró,ami egyszerre kapcsolja rá a két oldalt a relére,viszont nemigen van neki hely a kormányon,a műszerfalra elvezetni meg munkás.