Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Jó estét mindenkinek!
A fegya@freemail.hu vagy 0670/4089349-en elérsz holnap kezdem az éjszakát,sajna oda nem lehet telót bevinni,de 7:00-17:00-ig elérsz .

Majd amikor reggel mész a garázsba és nem lesz ott az ezredes...
Megvagyok, élek, köszönöm
És felétek?
ne, etűnt mindenki
Szia! Engem lehet érdekelne.Tudsz róla fotókat feltenni?
Köszönöm,de már kaptam tartókat,csak pár fület kell áthegesztenem.
Gurultunk Miussal! Töööök ügyes volt! Tolta neki csőgázon, amit eddig sosem mert!
basszus megint itt a vihar!
SZIAAAAAAAAAA! de rég taliztunk már. mizujs veled mesélj valamit?! még mindig szép a kicsike!
ja értem.de akkor az jó ha még a fizu is több és biztosabb az állás is! lakásfelújítás nálatok is?
Sziasztok!
Akarom a gumijait!
Elmentem TMK lakatosnak a cukorgyárba. Kicsit több a pénz, meg ez a cég előreláthatólag nem költözik el innét nem úgy mint az előző ahol voltam.
Az ezredes meg biztos nem lesz forgalomba helyezve, mivel egyenlőre más, némiképp fontosabb és nagyobb terv élvez prioritást. De az is lehet hogy csak a blokkja kerül az FZ-be.
ja az a cím már meg sincs. na mit csinálsz most?hova mentél dolgozni?
és hogy hogy leszedted a tárcsákat azt hittem h forgalomba akarod helyezni?
Nekem van egy csomagtartóm táska tartókkal együtt.Rozsdamentes anyagból csináltam valamikor ,de már nincs a motoron.Pár forintért megválok tőle ha számodra szimpatikus a dolog.El kéne jönnöd és meg kéne nézned.Esetleg még a motorhoz is oda próbálhatjuk.Az fazon igazításba is tudok segíteni.
Szia!

Semmi gond, de arra a címre ne add fel ahonnét kaptad. Már nem ott dolgozok. Nekem teljesen mindegy mikor kapom vissza őket, teljesen ráér a dolog. Talán majd találkozunk valamikor valahol.
Az ezredes meg kicsit át lett mozgatva mikor leszedtem róla az EBC féktárcsákat elölről, aztán azóta Bakosi kolléga néha esetleg letörli róla a port. Egy darabig még nem is akarok vele foglalkozni.
Szép estét!
Egy elérhetőséget kérhetnék?
nemsokára jövök de el kell ugranom...
Szevasz!

Te figyu a pár kormányal mi legyen mert az még mindig itt van vagy nem gond?
ezredes hogy áll?
Ezt vedd meg vazze, 20-ért ingyé van (már ha nem adták el azóta)
Köszönöm
Van két Krauser dobozom,csak a tartójukat ellopták öcsém FJ-vel együtt
Valami hasonlót kéne fabrikálnom szombatig..
Én valami hasonlót vettem, jóval mérsékeltebb áron, ami kis átalakítással jó lett az FZ-re,