Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Hó lesz az az Amerikai találkozo?
Lehet rola szó Megoldjuk okosban ha van rá érdeklödés . A tavalyi nagyon jól sikerült után az idén sem lenne rosszabb szerintem
Ithon vagyok ma és holnap is mert elbalfaszoskodták a dolgokat de mondtam is talán .
mostanában nem mert én dolgozok. Andi egész hétvégén otthon volt én dolgoztam meg forgatunk hétvégén talán jövőhéten ha minden jól megy.
Arra mi Pupák ? Jöttök erre mostanában ?
Fábiiiiii élsz még ?
Jó reggelt ! Szabadságoltam magam erre a hétre , hétvégén irány Balaton Ámerikai autós találkozó lesz éss nem kevés pia . Motorral megyek , remélem nem gyújtják fel !
Pisti,csinálhatnánk nálad megint egy jó kis márkatalálkozót,összedobnánk az árát,persze kicsit elmennénk ott a Balaton mellett,meg fürödnénk egyet,persze októbernél kicsit korábban kéne,mikor te is ráérsz.Hiányzik egy jó kis csapatbuli. - - -
Pestám lett volna erre a 3 napra munkád....
jó reggelt
Nem téged hívott
jajj, de szép is lenne valami olyan
Most jöttem egy Gyöngyös-Parád-Sirok-Eger gurulásról.M.füred és Háza között engen is lekaptak a zsaruk/ nem csak engem,hanem szinte minden motorost akinek "szólt" a gépe/ mondja iratokat,adom neki forg. szem. ig. azt mondja az nem kell csak a jogsi,odaadom rendben,azt kérdezi mennyivel jött,mondom neki nem néztem az órát,majd megmondják maguk,azt kiértesítenek,mosolygott,további jó utat kívánt azt nehettem,már meszelte is le a következőt.Sástónál van 60-as tábla,meg talán még 2 helyen,de azoknál max.80-at mehettem,azokon kívűl meg 110-120-at néhol,majd meglátjuk küldenek-e valamit. Lent már jelezték a zsarukat,de ugy voltam vele szerpentinen felfelé azért nem lehet durván gyorshajtani,igy szép húzós tempóban küldtem felfelé. Hazafelé meg szarrá áztam ,rohadjon meg ez a hülye idő.
Ma tisztára depressziós vagyok.
akkor hagyom. nem kapom szét.
Sajnos nem jó 23 án forgatunk 24 én bontunk köszi hogy gondoltál ránk
Igen most.
milyen 23-24 most?
Jó idő esetén 23. vagy 24.-én nyomnánk egy Goldwinges hévízi tófürdős Balatonkörbemotorozós túrát az asszonnyal. Ti is szeretnétek jönni.