Ha neked jó és te szereted, akkor kit érdekel, hogy mit mond más?!
És tényleg tetszik, viccet félretéve.
Minket is előbb néznek meg mint egy új gépet, a múltkor a tesco parkolóban egy idős nénike (annyira aranyos volt) megkérdezte Pupit, hogy megsimogathatja-e a Bélát...
Itt a sportmotorosok általában nem kedvelik az ilyen nagy, tohonya, öreg, nagypapás gépeket. (én viszont egyre jobban )
A fagyizóban ahol voltunk (elég forgalmas hely, a 6-os út mellett van) mindig áll jó pár motor (is) a parkolóban. Most is voltak, én beálltam egy chopper mellé (750-es Shadow vagy valami ilyesmi volt, teleaggatva krómsassal-Magyar zászlóval-halálfejes pótlámpákkal meg egy csomó kacattal, egy 50-55 körüli bőrmellényes bajszos fejkendős fószer jött vele a 20-25 körüli lányával(?)
Fagyit nyaló gyerekek-nagymamáknagypapák-fiatal párok AudiBMW kabrióval-turistabuszos társaság, volt ott mindenki. Állt a terasz előtt sorban: GSX750, ZZR 1400, újszerű GSXR-CBR1000, GS500, Ducati Monster, a chopper és a GW.
Két jármű volt ami polarizálta a közönséget: a Ducati és a GW. Ezeket állták körbe a gyerekektől kezdve a pipázó nagypapáig szinte mindenki. ( a többire rá sem bagóztak)
Ma elmentem vele fagyizni itt a környéken, kamionos haverom jött velem. (kb 70km volt)
Megnéztem a végét a "mérőszakaszon" nálam 160 volt, a GSX750-é 170-et mutatott. (a blokkról annyit hogy 140-nél még simán elférne benne egy hatodik is)
140-et tartósan és lazán megy de ott már "nagyon" pörög (6e körül volt, a 8e már piros tartomány)
Sokat segítettél.
-Arra vagyok kíváncsi hogy egyáltalán nem megy a 3.henger vagy valamennyire azért dolgozik (indítás után melegszik a kip.könyök?)
-"Benzin levegő keveréket kap" Oké de milyet? (milyen a gyertyakép?)
Gondolom az új gyertyán még nem látsz semmit ezért próbaképpen beletennék egy régit, azon lehet látni hogy mi a helyzet.
http://www.kepesmotor.hu/yamah...