Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

jó reggelt
Gondolod hogy érdekel?
Jó éjt.
Lövik a pizsit
Jó éjt

Én csak csütörtökön mentem 192km-t...
Ha neked jó és te szereted, akkor kit érdekel, hogy mit mond más?!
És tényleg tetszik, viccet félretéve.

Minket is előbb néznek meg mint egy új gépet, a múltkor a tesco parkolóban egy idős nénike (annyira aranyos volt) megkérdezte Pupit, hogy megsimogathatja-e a Bélát...
2006-óta összesen nem mentem annyit Frével.
Itt a sportmotorosok általában nem kedvelik az ilyen nagy, tohonya, öreg, nagypapás gépeket. (én viszont egyre jobban )
A fagyizóban ahol voltunk (elég forgalmas hely, a 6-os út mellett van) mindig áll jó pár motor (is) a parkolóban. Most is voltak, én beálltam egy chopper mellé (750-es Shadow vagy valami ilyesmi volt, teleaggatva krómsassal-Magyar zászlóval-halálfejes pótlámpákkal meg egy csomó kacattal, egy 50-55 körüli bőrmellényes bajszos fejkendős fószer jött vele a 20-25 körüli lányával(?)
Fagyit nyaló gyerekek-nagymamáknagypapák-fiatal párok AudiBMW kabrióval-turistabuszos társaság, volt ott mindenki. Állt a terasz előtt sorban: GSX750, ZZR 1400, újszerű GSXR-CBR1000, GS500, Ducati Monster, a chopper és a GW.
Két jármű volt ami polarizálta a közönséget: a Ducati és a GW. Ezeket állták körbe a gyerekektől kezdve a pipázó nagypapáig szinte mindenki. ( a többire rá sem bagóztak)
Riasztós tárcsazár...
Mióta megvettem
(Jó, neked is van benne részed)
10e? Mennyi idő alatt?
Nem hiszek neked.
Nem nászútra megyünk.
Jó "kis" gép az, nagyon tetszik
Ma elmentem vele fagyizni itt a környéken, kamionos haverom jött velem. (kb 70km volt)
Megnéztem a végét a "mérőszakaszon" nálam 160 volt, a GSX750-é 170-et mutatott. (a blokkról annyit hogy 140-nél még simán elférne benne egy hatodik is)
140-et tartósan és lazán megy de ott már "nagyon" pörög (6e körül volt, a 8e már piros tartomány)
Ja, most vagyunk túl a kicsivel az első közös 10.000 (!) km-en
Ha még egy 1-est elé írnál akkor is, csak zavarogni nem akarok
Elvégre is még nem vettél a nevedre
Az nem baj de biztos tudnál vállalni ~500km-t? (mert neked kb annyi lenne)
Halmozottan érezd magad leb@szva!
Sokat segítettél.
-Arra vagyok kíváncsi hogy egyáltalán nem megy a 3.henger vagy valamennyire azért dolgozik (indítás után melegszik a kip.könyök?)
-"Benzin levegő keveréket kap" Oké de milyet? (milyen a gyertyakép?)
Gondolom az új gyertyán még nem látsz semmit ezért próbaképpen beletennék egy régit, azon lehet látni hogy mi a helyzet.
Erre született, nem tájat nézni...
Arra ott a gódving
szerintem Ábrus elbír még két nővel
Sportmotorosok.