Én ugyan igy jartam az enyemmem. Keress olyan karosszériást vagy valakit aki tud műanyagot gegeszteni ( google ) Ami lényeg CSAK a saját anyaga tapadt meg rajta. Magyarul kiveszed a hibás darabot, viszel egy masik rosszat es avval meg lehet hegeszteni. Nem birtam a neten sehol talalni masikat, ez meg most tokeletes
Megyek valamikor mert köll! Oszlopok kellenek, meg kb. 3méteres lecek. Meg lambéria... Lehet csütörtökön beizzítom a Caprit oszt átsuhanok ha nem jön közbe semmi.
Motoroztam kipróbáltam egy ilyet, KTM 650 LC4. Hát qrvajó, a frézit odaadnám érte... (na persze, mivel 700k volt az ára )
De nagyon jó vele menni, tol, mint állat, és 130kg.
Meg néztem ehgy Suzi RM250-et is, az is durva, lehet, elboltoljuk, bár azt mondták, megöl (60LE/100kg)
Kutyám nekiszaladt a kerítés oszlopnak. Kriszti látta, nem pattant fel hirtelen azt hitte ottmarad, de kis idő múlva mintha mi se történt volna.
Mert a sok tirpák odaengedi a kutyáját és fel alá rohangálnak a kerítés mentén, de akadály az csak belül van. Ezért tört már el az egyik lábujja, szakadt el mindkét térd szalagja és költöttem rá egy motor árát. Lehet legközelebb ilyen van, kiengedem aztán hadd játszanak...
Csak megrepedve van, de ez már elég ahhoz, hogy rossz helyen folyjon a benya
Próbáltam ragasztani, de nem lett jó.
Szerencsére a mechanikája jó volt, mert azt házasítottam egy FZR1000 full fém házas AC-val, aminek meg az baszódott el.
Nem chopper az Zsolti,inkább egy üléstakarót tegyél rá.
De nagyon jó vele menni, tol, mint állat, és 130kg.
Meg néztem ehgy Suzi RM250-et is, az is durva, lehet, elboltoljuk, bár azt mondták, megöl
Mert a sok tirpák odaengedi a kutyáját és fel alá rohangálnak a kerítés mentén, de akadály az csak belül van. Ezért tört már el az egyik lábujja, szakadt el mindkét térd szalagja és költöttem rá egy motor árát. Lehet legközelebb ilyen van, kiengedem aztán hadd játszanak...
Próbáltam ragasztani, de nem lett jó.
Szerencsére a mechanikája jó volt, mert azt házasítottam egy FZR1000 full fém házas AC-val, aminek meg az baszódott el.