Aztán végül csak hazajött mind enni amúgy is hazajárnak, meg néha aludni jó gyerekek ezek. Én durvábban adtam elő szegény anyámnak anno... sose tudta, hol vagyok épp.
Ui: téged dehogy fogadlak, max Kingát már csak az asszonyt kell meggyőzni
Vagy majd jól leszarnak Az egyik éccakai fürdőzik, a másik kűfődön rokkfesztiválon. Montammá, fogaggy örökbe, oszt majd én jól beraklak egy kafa motoros öregotthonba.
Én biztos meghülyülök, mert már van jele, nem vág úgy az agyam, mint rég, és jobban felejtek is.
De lexarom jól tartom a kölkeimet, és cserébe egy rendes otthonba fognak berakni, kaja, fiatal nővérek, a többi meg úgyis mind1
Sirokra nem akar elnézni senki? Én talán szombaton elmegyek arra, 1 éccakára.
Ha valaki jön, írja már be ide.
Ja, még vmi: külföldön leszek, csak androidról lesz netem, az a xar meg nem mutatja meg az előzményt, úgyhogy ha nekem írna valaki, szólíccson má meg, hogy "drága barátom, kedves László" de elég a mlas is.
Szerencsére én még nem tartok itt,már a Balatoni utat sem tévesztem el Venyim felé,milyen érdekes,én is arra tévedtem el kétszer is.
Meg egyszer munkahelyen törülköző helyett a cipőmmel mentem fürdeni,de az csak pillanatnyi elmezavar volt.
Anyám egy szociális otthonban (öregek otthona) dolgozik a konyhán vagy huszonakárhány éve. Eszméletlen sztorikat tud mesélni (egyébként nagyon szereti és tiszteli őket még ha sokszor kiborítóak is tudnak lenni) párszor én is voltam bent nála, hát láttam érdekes dolgokat.
Nagyon remélem (gondolom ahogy mindenki) hogy tiszta tudatú tudok lenni 105 éves koromig, utána már esetleg kieshet pár nem fontos dolog.
Ui: téged dehogy fogadlak, max Kingát
http://youtu.be/b7xgXdJ05IY
boroskóla csuszik
ja és persze:
Megin nincs vizünk
hónap jön a kútfúró kompresszorozni.
vajon mia a faszér vagyok ilyen vidám ?
jó estét.
De lexarom
Ha valaki jön, írja már be ide.
Ja, még vmi: külföldön leszek, csak androidról lesz netem, az a xar meg nem mutatja meg az előzményt, úgyhogy ha nekem írna valaki, szólíccson má meg, hogy "drága barátom, kedves László" de elég a mlas is.
Meg egyszer munkahelyen törülköző helyett a cipőmmel mentem fürdeni,de az csak pillanatnyi elmezavar volt.
Nagyon remélem (gondolom ahogy mindenki) hogy tiszta tudatú tudok lenni 105 éves koromig, utána már esetleg kieshet pár nem fontos dolog.