Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

itt is és forgatunk
Hű de vihar lett itt, sorra megy el az áram....
ok, hazamentek, de a lányod csak mert értementél
Aztán végül csak hazajött mind enni amúgy is hazajárnak, meg néha aludni jó gyerekek ezek. Én durvábban adtam elő szegény anyámnak anno... sose tudta, hol vagyok épp.

Ui: téged dehogy fogadlak, max Kingát már csak az asszonyt kell meggyőzni
kulturális ajánlatunk következik

http://youtu.be/b7xgXdJ05IY
há csússzon az is akkor na üsse kő
pina?

boroskóla csuszik
ja és persze:
nincs víz jó a pálesz is meg a sör meg a a a na az
Jóestét.
Megin nincs vizünk
hónap jön a kútfúró kompresszorozni.
vajon mia a faszér vagyok ilyen vidám ?
jó estét.

Vagy majd jól leszarnak Az egyik éccakai fürdőzik, a másik kűfődön rokkfesztiválon. Montammá, fogaggy örökbe, oszt majd én jól beraklak egy kafa motoros öregotthonba.
így jó?
Tervben volt,de dolgozom is szombaton,meg a Polgárdi buli többe került mint terveztem.Majd Csongrádon ott leszek.
Én biztos meghülyülök, mert már van jele, nem vág úgy az agyam, mint rég, és jobban felejtek is.
De lexarom jól tartom a kölkeimet, és cserébe egy rendes otthonba fognak berakni, kaja, fiatal nővérek, a többi meg úgyis mind1
Sirokra nem akar elnézni senki? Én talán szombaton elmegyek arra, 1 éccakára.
Ha valaki jön, írja már be ide.

Ja, még vmi: külföldön leszek, csak androidról lesz netem, az a xar meg nem mutatja meg az előzményt, úgyhogy ha nekem írna valaki, szólíccson má meg, hogy "drága barátom, kedves László" de elég a mlas is.
Szerencsére én még nem tartok itt,már a Balatoni utat sem tévesztem el Venyim felé,milyen érdekes,én is arra tévedtem el kétszer is.
Meg egyszer munkahelyen törülköző helyett a cipőmmel mentem fürdeni,de az csak pillanatnyi elmezavar volt.
Az első az tetszik, a többi már nem igazán.
105 akkor kezdjél el gondolkodni valami hasonlóban
Anyám egy szociális otthonban (öregek otthona) dolgozik a konyhán vagy huszonakárhány éve. Eszméletlen sztorikat tud mesélni (egyébként nagyon szereti és tiszteli őket még ha sokszor kiborítóak is tudnak lenni) párszor én is voltam bent nála, hát láttam érdekes dolgokat.
Nagyon remélem (gondolom ahogy mindenki) hogy tiszta tudatú tudok lenni 105 éves koromig, utána már esetleg kieshet pár nem fontos dolog.