Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Az szép hely voltam ott már 1x, nagyon jó házi körtepálinkával vendégelik meg az embereket. Van welness is ha lekocogsz a balatonra 6km akkor ott úszhatsz is
Fééészbúkon beraktam 1 linket neked
Potikám tudok egy nagyszerű helyet,Siójut, Petőfi utca vége.Nagyon szép csendes hely,kellemes fogadtatás szép hölgyekkel,zöld pázsittal,a házigazda nagyszerűen főz,külön vendégszoba,falusi folklór állatsereggel,közelben fürdési lehetőség(Sió csatorna),és fakultatív programok(présházi látogatás)teszik nagyszerűvé!
szasztok riderek.

Mondjatok nekem jó nyaralós helyet, ahol lehet wellnessezni, szép a környék, van szabadidős tevékenység és isteni a kaja Asszonyt elvinném valahova augusztusba de még nincs igazán jó hely ötlet.

Összefuthatunk majd Szombat elvileg jó Vasárnap megyünk horgászni
Azé irtam hogy belé megyen csak kell hozzá a saját elektronikája
Ide vagyok most leszerződve Az egyik haverom hívott, hogy minden évben ide jönnek, guruljunk le mi is....
És Sirok? Az nem érdeke? Az is most van.
szerinted,valamenyire kompatibilis az fzr-el?
Ez 750 es YZF ám
a blokk erdekelne
jó éjt gyerekek
Bammeg lehet elköne menni Még jó hogy te tudod én meg itt lakok azt nem tudok rola
Mellik részét ?
Ez a hétvége nekem nem jó, de azért szervezzünk már valamit még idén nyáron!
Valaki hétvégén?
én megvenném !
Ha meg valami törik vagy beáll akko csak berakhato az ezredesbe is .
Bár eladni sem biztos ,hogy jó jó biznic mert a blokkért sem adnának sokat
Mint beszéltük is még március körül mivel csak fötengely kőszőrüléssel lehetnbe orvosolni a csap problémát igy számomra nem jó. A többi kisebb nagyobb dolog használhato ez tény ! De nem tudom eldönteni hogy mit csináljak vele az időm egyre kevesebb Sajnálom mert nagyon jónak tünik minden alkatrésze de nem tudom tényleg mit kéne ha marad akko jó lenne a te tárolt dolgaid is hozzá hátha alapon . A fejem vakargatom állandoan és nem tudok döntést hozzni . Szívesen foglalkoznék vele de ez akibaszot idő abbol van kevés . Bár télen ráérek
ja étem
Minden szét van szedvel kivéve a blokk az még indul ha kell .Elsö villa helyet foglalt az ezredesbe régebben irtam is
Írták többen hogy a bézbólütős gyerek valami ismert filmes csávó aki csinált már pár ilyet.