Az szép hely voltam ott már 1x, nagyon jó házi körtepálinkával vendégelik meg az embereket. Van welness is ha lekocogsz a balatonra 6km akkor ott úszhatsz is
Mondjatok nekem jó nyaralós helyet, ahol lehet wellnessezni, szép a környék, van szabadidős tevékenység és isteni a kaja Asszonyt elvinném valahova augusztusba de még nincs igazán jó hely ötlet.
Mint beszéltük is még március körül mivel csak fötengely kőszőrüléssel lehetnbe orvosolni a csap problémát igy számomra nem jó. A többi kisebb nagyobb dolog használhato ez tény ! De nem tudom eldönteni hogy mit csináljak vele az időm egyre kevesebb Sajnálom mert nagyon jónak tünik minden alkatrésze de nem tudom tényleg mit kéne ha marad akko jó lenne a te tárolt dolgaid is hozzá hátha alapon . A fejem vakargatom állandoan és nem tudok döntést hozzni . Szívesen foglalkoznék vele de ez akibaszot idő abbol van kevés . Bár télen ráérek
Mondjatok nekem jó nyaralós helyet, ahol lehet wellnessezni, szép a környék, van szabadidős tevékenység és isteni a kaja