Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Megjöttünk Hévízről.
Mit lehet csinálni 1 hétig a velencei tavon
Ezt nem értem
A végén a cicu tuti nagyobbat röhög, mert vagy 20 karomnyom benne maradhatott a tetőbe
Hát még ha meg is kapart
korongecsettel végigszaladok neked rajta ingyéé
há mács ilyen munka gida?
viccvót
Mi történne a hollywoodi filmekkel, ha a valóságban játszódnának?
- Die Hard 3: Bruce Willis fejfájással ébred, majd visszafekszik. New York elpusztul.
- Terminátor 2: Arnold Schwarzenneggerben érkezéskor lefagy a Windows, aztán reggelre széjjelhordják a hajléktalanok.
- Titanic: A hajó süllyedése közben nem szexel senki, és az operatőr is megfullad.
- Emannuelle: Az első héten mindenki trippert kap, aztán behúzódik az árnyékba.
- Kék Lagúna: A két gyerek tetemét delfinek tolnák ki a partra, de elgázolja őket egy tartályhajó részeg kapitánya, így sosem találják meg őket.
- E. T.: E. T.-t egy részeges munkás szeneslapáttal agyonveri, majd elássa a tyúkudvaron. Timothy sosem tanul meg repülve kerékpározni.
- Cápa 1-2-3: A cápa nem jön ki a part közelébe, mert telemegy a szája homokkal. 30 évvel később pusztul el 500 méter mélyen, amikor félrenyel egy teknőst.
- Zorba, a görög: A stáb nem kap forgatási engedélyt, ezért Németországban készítik el a Jürgen, a bajort.
- Csillagok háborúja: Vizet találnak a Marson, de másik galaxisnak se híre, se hamva.
- A temetőre épült ház: Miután kiderült, hogy a ház egy temetőre épült, az ÁNTSZ bezáratja.
Még akár az is lehet.
Hy!
Ha valakit érdekel,bontódik 1000Exup-om,'91-es évj,olcsón,lehetőleg TELÓN keressetek:30 259-05-47
énse pasztáztam még sose.
de nekem még nem is kellett újragolyózni a GPU-t
Bazze nekem 2 éve nem volt a paszta megcsinálva és semmi "város" neki
Sziasztok! Nagyon kész vagyok,iszok egy pohár vöröset,és szundizok egyet.

Jó éjt!
Hát ezen még rosszabb rendszer van,Vista! Elég gáz! Már letöltöttem az Ubuntu 12.4-et az lesz rajta.
én xp-t használok
nem egy nagy élmény
Én is Olyannal kamerázok kakucson.nem rossz az árához képest!Én 5000-ért vettem kártya nélkül úgyhoz a 6500 az jó!
Ok!

Az élményindex 4,6 és a proci és a wincsi a gyenge láncszem.
a gpu és cpu pasztáját félévente cseréld, legyen kitakarítva 2-3 havonta a venti és a hűtőborda. ezzel tudsz neki segíteni. ezeket te is megtudod otthon.nekem ez a lapos amit használok 4 éves. már legalább 10X szétszedtem takarítás miatt
Szia Tamás!
Igen,1x meg is történt. Két nap után újra előfordult,de visszavittem,és megcsinálták. 48 óra próbaüzem video stability teszt futott rajta hibátlanul. Hűtövel bírni fogja.
nem akarlak elkeserítni, de a GPU leolvadása az újragolyózás után is visszajöhet.
nemritka, hogy ismét előjön.
Az Xbox 360-ok tipikus hibája is ez. ez a "red ring of death" hiba

Szia Sanyi
Végre itthon!

Megcsinálták a laposomat, már végre tudok fórumozni. Sajna tönkrement ez is,mert nagyon melege volt. Leolvadt a forrasztás a videochip lábairól. Még szerencse,hogy van egy cég aki ezeket a hibákat is orvosolni tudja! Nagy mák,mert mehetett volna a kukába. Be kellett szerezni egy laptophűtőt,így már hibátlan a masina.