Hát az tény hogy nem olyan mintha Frével mennénk.
Meg kell csinálni rendesen a blokkját és újra kell gyártani az ülését. (a 30 éves szivacs már nem olyan mint új korában, azaz 50 km után már fészkelődés van, bár ezzel előtte is tisztában voltam hogy vszeg ez lesz)
A fogyasztás pedig 5,71-re jött ki. (bár öntöttem bele Spurit is a szelepek miatt, nem tudom hogy mennyit számít)
Két személlyel sz@rakodás 40-50-nel a déli parton, előtte-utána 80-100 között mentünk körül folyamatosan.
Mikor Frével túráztunk tavaly Szentendrére ott is és előtte Sikondán is 6l volt az átlag amit benyomott.
nekem is van egy ilyen 3 eFt-os szar, dee nos szar
gondolom te rendeset vettél!?
Gyula pl. egy kiszupeált hifiből, egy 300 kW-os erősítőből néhány U2-es kémrepülőből, illetve leselejtezett T72-ből maga rakná össze.
Lenyomni motorral (GW) 320 km-t, fürödni a hévízi tóban 3 órát, fürdés közben konstatálni hogy szakad az eső (de 10 csak percig tartott de utána meg lehetett dögleni a párától), hazafelé Hévíztől 14 km-re megállni egy étteremben (Gulya csárda, bakosi biztos ismeri) ahol ~10 perc múlva beborult az ég és ömlött az eső majd a szél kissé átrendezte kint a teraszon az asztalokat és a leándereket (meg a környéket), háromnegyed óra múlva elcsendesedett és esőruhába beöltözve lehetett is indulni hazafelé a szemerkélő esőben. (épp hazaértünk és itt is leszakadt az ég)
Tök jó volt.
az én nőm
Megyek zuhanyozni. Jóccakát !
Meg kell csinálni rendesen a blokkját és újra kell gyártani az ülését. (a 30 éves szivacs már nem olyan mint új korában, azaz 50 km után már fészkelődés van, bár ezzel előtte is tisztában voltam hogy vszeg ez lesz)
Két személlyel sz@rakodás 40-50-nel a déli parton, előtte-utána 80-100 között mentünk körül folyamatosan.
Mikor Frével túráztunk tavaly Szentendrére ott is és előtte Sikondán is 6l volt az átlag amit benyomott.
csúnyát festeni meg nem érdemes
hengerezés ingyér mint ahogy Thomas mondta
nekem is van egy ilyen 3 eFt-os szar, dee nos szar
gondolom te rendeset vettél!?
Gyula pl. egy kiszupeált hifiből, egy 300 kW-os erősítőből néhány U2-es kémrepülőből, illetve leselejtezett T72-ből maga rakná össze.
Tök jó volt.
http://mifolyikitt.hu/post/Sor...