Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Bocs,a számom lemaradt:30 259-05-47
Hali!
Maradék alkatrészeim olcsón,egyben vagy darabonként,postán is eladók,CSAK TELÓN KERESSETEK!
Aha lehet összeálltak mondom nálam ugyan ezt csinálta én is tecskóssal bikáztam és semmi gond nem volt a kábellal...
szia.biztos hogy az kerreg .mert fogtam közben és éreztem hogy az csinálja.a kuplung még nem volt szétszedve de a motor állt majdnem egy évig.lehet a bikakábel volt szar mert tescós kis szar.lehet összeragadtak a lamellák?köszi a választ.
Az AC vezérlő kereg.
Biztos ez kerregett nem az AC pumpa ahogy tölti fel a benzint?
Ez a behúzó relé ez kapcsolja az önindítót ha gyenge a cucc akkor kerepelni szokott. Cseréltél kuplunglamellát vagy szétszedted? mert nekem csinált ilyet mikor összeraktam összeragadtak a lamellák és nem tudtam szétválasztani csak ha húzogattam a kart 1 jó darabig járó motornál.
áh káposztát ettem jó sok tejföllel és mindig utána jut eszembe van 1 kis tejérzékenységem
Sziasztok.kèrnèk egy kis segitsèget.az aksim teljesen le van merülve igy bebikàztuk a kocsirol.erre olyat csinál hogy alig tekeri ès kb 5 másodperc mulva elkezd kerregni valami (a képen az látható ami kerreg.)a másik.sebessègbe nem tudom mèg csak megmozditani se a motort,ha behuzom a kuplungot akkor se.csak csuszik a kerèk a földön.olyan mintha eggyáltalán nem lenne kuplungom.ha kiveszem üresbe akkor tudom csak megmozditanom.
Valami kell, hogy legyen a levegőben Nekem is fáj a hasam, reggel hasogatott a fejem... biztos valami járvány.

Ui: de az is lehet, hogy a tegnap esti baráti buli a kertben, sok unikum, szatmári szilva, vörösbor a marhapöri mellé
Én mondtam, hogy ne egyél lekváros pörköltet kovászos uborkával...
jó hergelt vagyok nagyon elkapott valami hasmars keményen akartam menni ma motorkázni de nemtok....
Jól hergelt... Szép idő lesz ma is!
Szépjóreggelt
Szia küldtem mailt,képekkel.
Hali mindenkinek !
Keresek : komplett fzr idomot!
Nincs tipús meghatározás!

Köszi
De lehet nekiesek Bélának mert tegnap valami elromlott magától felváltott refire és a kapcsoló tompítotton van nem tudom kapcsolni semerre és este már kicsit zavartam a közlekedőket
Nem hanem Andi elment hajnalba dolgozni és nem tudtam visszaaludni majd mindjárt megpróbálok kicsit ledőlni de előtte reggelizek 1 jó nagy adag húsos káposztát
Mizu? Meló van, hogy már fent vagy?
Hát sorolnám a városrészeket: SzolnokiHEGY, ÚriHEGY, MáriaHEGY. Ez kapásból három
Jó reggelt
Az a baj hogy a fényképezők az aksit szeretik a sima elemel meg se mozdulnak esetleg bekapcsol és annyi. Nekem is van 1 HP fényképező és csak aksival indul 2400mAh az aksi.