szia.biztos hogy az kerreg .mert fogtam közben és éreztem hogy az csinálja.a kuplung még nem volt szétszedve de a motor állt majdnem egy évig.lehet a bikakábel volt szar mert tescós kis szar.lehet összeragadtak a lamellák?köszi a választ.
Ez a behúzó relé ez kapcsolja az önindítót ha gyenge a cucc akkor kerepelni szokott. Cseréltél kuplunglamellát vagy szétszedted? mert nekem csinált ilyet mikor összeraktam összeragadtak a lamellák és nem tudtam szétválasztani csak ha húzogattam a kart 1 jó darabig járó motornál.
Sziasztok.kèrnèk egy kis segitsèget.az aksim teljesen le van merülve igy bebikàztuk a kocsirol.erre olyat csinál hogy alig tekeri ès kb 5 másodperc mulva elkezd kerregni valami (a képen az látható ami kerreg.)a másik.sebessègbe nem tudom mèg csak megmozditani se a motort,ha behuzom a kuplungot akkor se.csak csuszik a kerèk a földön.olyan mintha eggyáltalán nem lenne kuplungom.ha kiveszem üresbe akkor tudom csak megmozditanom.
De lehet nekiesek Bélának mert tegnap valami elromlott magától felváltott refire és a kapcsoló tompítotton van nem tudom kapcsolni semerre és este már kicsit zavartam a közlekedőket
Nem hanem Andi elment hajnalba dolgozni és nem tudtam visszaaludni majd mindjárt megpróbálok kicsit ledőlni de előtte reggelizek 1 jó nagy adag húsos káposztát
Az a baj hogy a fényképezők az aksit szeretik a sima elemel meg se mozdulnak esetleg bekapcsol és annyi. Nekem is van 1 HP fényképező és csak aksival indul 2400mAh az aksi.
Maradék alkatrészeim olcsón,egyben vagy darabonként,postán is eladók,CSAK TELÓN KERESSETEK!
Ui: de az is lehet, hogy a tegnap esti baráti buli a kertben, sok unikum, szatmári szilva, vörösbor a marhapöri mellé
Keresek : komplett fzr idomot!
Nincs tipús meghatározás!
Köszi