Nekem meg kiszáradt a tankom, csövi húzott Szentendrén fogtam jobb kézzel a bal vállát, és gurultunk a macskakövön
Elszámoltam, mert itthon tankoltam 17 litert, aztán mentem kb. 220 km-t, és mikor odaértem, 1ből indultunk a menetre (ebéd), meg se néztem. Akkor még az a 50-60 km, és visszaértünk, letettem ugye, csak reggel néztem, hogy kb. 1 dl van benne nem ment el a kútig
Aztán hazafelé kapott, mert a 18 liter, amit betankoltam, alig maradt, és csak kb. 180 km volt de gyorsan hazaértem - remélem, nem volt trafi sehol.
Majd gyula biztos megmondja de nekem egyszer volt olyan hogy lefüstölt a gy.trafó az ETZ-n mert meghülyült valami a gy.eletronikájában. (valami zárlatos lett benne ami elvileg sosem fordulhat elő)
Üdv a találkozós bandának, sajnálom hogy nem tudtam lejutni
Viszont egy kérdés az elektromos szakemberekhez: gyujtótrafót mi a rosznyavaja tud kinyírni? Xt350-en már a másodikat cserélem. Ja és egyszálas, csak a cdi-től kap vezérjelet....
Hazaértem kb két órája. Pupiék rendesek voltak és elkísértek hazáig mivel a GW-ból tegnap valami nyüszítés-visítás jött elő ami egyre hangosabb volt. (mire hazaértem már majd szétment a fejem tőle)
Én gondoltam már a főtengelycsapágyra (a főtengely végén van egy golyóscsapágy) szoruló vezérműszíj feszítő görgőre, vezérműszíjra, szoruló vízpumpára szóval mindenre ami komoly bajt okozhat, így csak azt kértem a vastól hogy hozzon haza.
Itthon miután pupiék elmentek csak nem hagyott nyugodni a dolog és elkezdtem feszegetni a vezérműszíj fedeleket hátha ott ér hozzá valami de nem történt semmi változás.
Aztán szétfülelve-átfogdosva mindent jött az: ÁHÁÁÁÁ!
Tehát ha ezentúl pupi megfülel valamit nektek és azt mondja hogy: pedig ez innen jön, akkor tessék hinni neki! (onnan jött )
Hazaértünk Uraimés Hölgyeim! A 2-es főút Vác és Rétság között tuti motoros paradicsom,nagyon klassz út még a 22-es is jó Salgótarjánig.Balassagyarmaton az utcai veterán verseny nagyon király,/ 40 évvel ezelőtti magyar TT/ mennek mint az őröltek,Simo,ETZ,Pancsik öreg japánok,minden van,csak belépő nincs széles utat hazáig mindenkinek!
Sziasztok.használt gumi vàsàrlàs elött állok ès ebben kèrnèm a segitsègeteket.csak azèrt kell hogy müszakin átmenjen meg mèg amig jo idö van járnèk vele. jövöre veszek ujjat.a gumi 2011-41 heti Michelin pilot road 3 .3.5-4 mm van mèg rajta 6000 ft.köszi.
Hozott egy "szakértő" cimborát is, aki kipróbálta és csak jókat mondott.
Az új tulaj ki sem próbálta, vakon hitt neki, két nap múlva jött a pénzzel és vitte.
Szóval főállású Pannóniás lettem
Nekem meg kiszáradt a tankom, csövi húzott Szentendrén
Elszámoltam, mert itthon tankoltam 17 litert, aztán mentem kb. 220 km-t, és mikor odaértem, 1ből indultunk a menetre (ebéd), meg se néztem. Akkor még az a 50-60 km, és visszaértünk, letettem ugye, csak reggel néztem, hogy kb. 1 dl van benne
Aztán hazafelé kapott, mert a 18 liter, amit betankoltam, alig maradt, és csak kb. 180 km volt
Viszont egy kérdés az elektromos szakemberekhez: gyujtótrafót mi a rosznyavaja tud kinyírni? Xt350-en már a másodikat cserélem. Ja és egyszálas, csak a cdi-től kap vezérjelet....
Hazaértem kb két órája. Pupiék rendesek voltak és elkísértek hazáig mivel a GW-ból tegnap valami nyüszítés-visítás jött elő ami egyre hangosabb volt. (mire hazaértem már majd szétment a fejem tőle)
Én gondoltam már a főtengelycsapágyra (a főtengely végén van egy golyóscsapágy) szoruló vezérműszíj feszítő görgőre, vezérműszíjra, szoruló vízpumpára szóval mindenre ami komoly bajt okozhat, így csak azt kértem a vastól hogy hozzon haza.
Itthon miután pupiék elmentek csak nem hagyott nyugodni a dolog és elkezdtem feszegetni a vezérműszíj fedeleket hátha ott ér hozzá valami de nem történt semmi változás.
Aztán szétfülelve-átfogdosva mindent jött az: ÁHÁÁÁÁ!
Tehát ha ezentúl pupi megfülel valamit nektek és azt mondja hogy: pedig ez innen jön, akkor tessék hinni neki! (onnan jött
Hozott egy "szakértő" cimborát is, aki kipróbálta és csak jókat mondott.
Az új tulaj ki sem próbálta, vakon hitt neki, két nap múlva jött a pénzzel és vitte.
Szóval főállású Pannóniás lettem
Igen
szerintem az e-mailben leírtam
Mi lett az eredmény ?