Sziasztok!Jó reggelt
Megnézem Neked ,de ott igazából még csak Dnyepereket és Uralokat láttam,de majd megkérdezem keresztapámat.
Sajna ritka alkalom hogy ide tudok írni mert a sz.gépem még mindig szar ,valamiért lekapcsol a táp kattan 1et és lefagy az egész,van amikor el se indul,van mikor megy pár órát kb 8-10 bekapcsolás újraindítás után,cseréltem ide kábelt vinyót,most meg tápot akarok,valaki esetleg nem e járt már így
Szia.az ennyèmböl ki van reszelve a fojtás ,110-es fuvókák gyári szürövel.az alapjárati rendszert befojásolja az hogy a súber tû hol van?ugy láttam hogy a levegõ szûrõ ház alja is benzines volt, lehet sokat kap?.venni kéne egy üveg gyertyát.vagy nem tudsz valakit akitõl lehetne kölcsön kèrni persze nem ingyèrt.köszi.
szia.megcsináltam amit mondtál ,vagy 20 percig huz gáltam a kuplungot meg tologattam sebessègbe ès most azt csinálja hogy sebes nsègbe behuzott kuplungal megtolom akkor èrzem hogy nehèz tolni ès egyszer csak megjavul ès jo minden.probáltam megin bebikázni de csak kerreg az a szar.fogtam kivettem a kocsibol az aksit mellè raktam ès +- vezetèket a motorrol hozzânyomtam ès beindult normálisan tekerte nem kerreget egyszer se.meg amikor bikáztam az üres jelzö làmpa is teljesen elhalványodott amikor megprobáltam inditani.kedden megprobálom feltöltött aksival.szia.
Én se tudtam ma kerülni egy jót,tegnap szüreteltünk apámnál,4 helyen csípték meg a darazsak a 2 kezem A bal ugy feldagadt reggelre mint egy zsömle,mehettem a patikába gyógyszerért meg kenőcsért,még jó hogy nem vagyok allergiás,délután crossoztam 1 kicsit,erre megint visszajött a dagadás,tiszta ideg vagyok ,még jó hogy tegnap kerültem egyet a Mátra aljában,az király volt
Megnézem Neked ,de ott igazából még csak Dnyepereket és Uralokat láttam,de majd megkérdezem keresztapámat.
Sajna ritka alkalom hogy ide tudok írni mert a sz.gépem még mindig szar
Majd legközelebb szólok ha megyek arra és ha van kedved kerülhetünk 1et
Meg volt Ausztriäban az elsö rendöri ellenörzesem,motorral..
Nem büntettek meg,es a rendszämom is megmaradt
Ez egy vírus.
Komplett idomot keresek ,majd átalakítom,ha találok.