Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Akkor bocs, nem bántásból írtam, csak van egy olyan érzésem, hogy túl álmodozod a dolgokat. Szóval szerintem amit szeretnél annak semmi köze a valósághoz.

Amikor megunom a szerelgetést nekem is mindig megfordul a fejemben, hogy lecserélem fiatalabbra.
Sanyi a tiedre kell a legkevesebbet költeni
Ez így van.
Természetesen nekem sem lesz új,hacsak nem nyerek a lottón,csak már belefáradtam a sok szerelgetésbe.Szeretnék már egy olyan gépet,amit a kötelező cseréken kívül nem kell állandóan javítani.Hat év múlva felvehetem a nyugdíjpénztári betétem,újat nem,de egy fiatalabbat kiad majd,addig meg bízom benne hogy Yami kitart.
Pontosan
nem baj majd tavasszal elverem őket és enyém lesz az első
Próbáld ne csak az 1 oldalát ráütni hanem még 1 oldalt faszán szorosan
Hali, a lemezbiztosítás a gyári a ráhajtós kalapálós
Helló!

FZR-nél a lánckerék anyának ez a lemezbiztosítás a gyári? Vagy nem és a lánckeréken lévő 3 furatnak köze lenne hozzá? Mert már másodjára esett le az anya és már unom.
Esetleg tud ebben segíteni valaki?
Szia Gyula!
Én nem szívesen.

Olyan 40-60eFt-ot le tudok tenni havonta. Azt tudnám új autó/motor törlesztőre is költeni, de amíg sokkal olcsóbb egy használt, és ha van vele foglalkozva ugyanolyan megbízható is, sajnálom rá...
Sajna így van,itthon tízből kilencet azért adnak el,mert vagy sokat futott már,vagy széthajtották és kissé meg növekedteka javítási költségek.A Gilera,a Yami,és most utoljára a Star is mind hibásan került hozzám,de szívesen vennék én új motort garanciával.
Andié a nagyobb! . . . .
öhm.
nem reggel.
fél11-kor mikor felébredtem...
csupa kopó alkatrész, mely ha nem németbőlosztrákbólsvájból veszel motort, ahol az a divat, hogy eladás előtt megjavítják fullosra a gépet, közel-stávol ugyanezen hibákkal szembesülsz majd. Szerintem.
De én motorilag kókler vagyok. Legyek kijavítva ha tévedek.
Na megin megfogadom, hogy többet nem iszok (már ezen a héten)
Begyújtottam gyerekek. 19 fok volt a lakásba reggel. oszt még csak szeptember dereka.
Tested? Bírod már a melót?
Reggel 7 kor kezdtem el hívni a csókát,kb. 5-szörre vette fel,10 óra körül,azt mondta megszívatta valaki,nincs is motorja
Na jó 1 kicsit tényleg javítottad.
De akkor miért nem olyat veszel amit tudsz is finanszírozni?
mindenki
Oszt a Yamaha venture hajóval mi van amit múltkor akartál annyira?
Az időt az Andrássyn gyorsulásba azt javítottad nem a motort. Amúgy nagyon hamar feladtad csattogós lepke való neked nem motor.
kabbe, ez bunkó beszólás. én csak javítottam rajta mióta nálam van.