Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Majd megvigyázom a kicsikét.
Idén nem jött össze sok,de jövőre tervezem. Vicusnak is kell motoros gúnya,anélkül nem lehet messzebb menni.
Neked a lehető legjobb befektetés volt az a gép!
Ha 20 év múlva meghirdeted mint keveset futott FZR (jó, tudom hogy addig kerül bele még vagy 8e km de az nem olyan eget rengetően sok) akkor (mivel már ilyen kockalámpás a bolygón sem lesz) lehet hogy megkapod érte egy komolyabb családi ház árát.
Sanyikám amennyit te mész neked még 218ba is az a gumi lesz amivel kijött a gyárból
Nem mi voltunk jók csak voltak nálunk rosszabbak
Választhattál volna nagyobbat is ha már mindenkinek adtak.
Ok! Rendben. Meggyőztetetk. Nem baj,nekem marad.
Atttttttttttiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii
mert szebb
Úgy van. És ugye nekem is a 3. gumum fogyott el az idén. és ugye egy szezonban 3 18-as, használható gumit találni,,,,, k
hááát.
Mert drága a 18as gumi
Nem jó a gyári lengővilla? Vagy a 17-es kerék nem megy bele? Miért cserélitek ki?
Mikor akartam akkor nekem is mondta Zsóti hogy a lengő vázon átmenő tengelye az vastagabb és vagy furatod a vázat vagy gyári tengő és a lengőbe persely.
Nekem sincs hézagoló lemez és nekem is a belső részét marja a lánckeréknek a lánc. recsegés lehet rossz láncállapot vagy a lánckerék csapágy.
Ez így van. De ez megy a legkevesebbet is. Na jó,idén Thomas viszi a pálmát!
Megpróbáltam belerakni az ezres exup hátsó lengővilláját, (ha már a rugó és a himba is exup) de a villa tengelye egy kicsivel vastagabb, mint ami most van. Szóval esztergályos kell hozzá, mert a vázat nem akarom felfúrni hozzá.

De ha már hozzáfértem akkor faszányosan lezsíroztam a himbát, meg lepucoltam a láncot. Legalább ennyi hasznom legyen abból hogy szétszedtem.
Köszi! Még egy kérdésem lenne. A lánckerék mögé kell hézagoló lemez? Mert a belsejét kezdi elmarni a lánc :( meg amikor tolom enyhén recsegő hangot ad.