Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

jól néz ki,de ha fényeztetsz,akkor már gyöngyház fehérbe érdemes,kurva szép
dobjál egy számot légyszi,felhívlak
http://www.bikepics.com/pictur...
Szép ez a fehér felni ! Vélemények ?
12 piz
a jó ég áldja meg az értetlen formádat

ÉRZETRE

A 200 le-s sor 4 az nem ugyanolyan erős,mit a 140le V2,de ha ráülsz és nekitéped,akkor ugyanaz az érzet 200 km/h-ig...
De magyarázhatok neked,mint a szűz fiúnak a pináról...
Azért ezt a V2 140 Le Annyi mint sor 4 200 LE ne hangoztasd mert kiröhögnek.Most volt a nyáron nagy összehasonlító teszt 8 db 1000-es és 2 db 1200-es V2-es / Panigalé , RC8 / utcán, pályán és végsebességteszt , profi pilótákkal, 1.S1000RR 2.ZX10R 3.RSV4 4. Panigale ....7. KTM RC8. a ducati a létező legmodernebb és legtöbb elektronikával telepakolva sem bírt a négyhengeresekkel,plussz 2 millával dgágább,megpróbálták kihegyezni csúcsteljesítményre,az se jött össze a gyári 195 lóból padon alig 180 lovat tudott,a BMW és a KAWA hozta a majd 200 lovat,pedig 200 cm3 előnye van.Az alap V2-es előnye hogy lentről nagyon tol,de azonos űrtartalom esetén a négyhengeres a fölső tartományokban megeszi.Mondjuk nekünk mezei motorosoknak mindegy mert ezeket a 130-140 lóerőket sem tudjuk teljesen kihasználni,e fölött meg nemhiába találták ki a kipörgésgátlót,160-180 lovakat mi nem tudunk aszfaltra átvinni. ,még sok versenyző sem.
Sziasztok!

Generátor állórész felújítással ki foglalkozik?
Na megvan az Omega műszakija.
Köszönöm.
szépjónapokat
ha ilyen okos vagy,akkor üljél már fel egy 140 le-a sp2-re,aztán nyelezd le...nekem van hasonlítási alapom(zzr1400),a gyorsulási érzés ugyanaz...mert biztosan elolvastad rendesen a posztomat,én az ÉRZÉS-ről beszéltem...de feleslegesen beszélek neked erről,mert nem ültél még erős V2-n-ez nem baj,ez előtt én is csak egyszer-,de azért ne akarj annyira kiröhögni
Szia, mizu usb ügyileg?
Hozzáteszem, a masterbike-on kifújta az ezres mezőny orrát a mille factory anno.
"V2-ben a 140le olyan érzetre,mint a sor4-ben a 200le"
ezt azért ne nagyon terjeszd, mert mi nem röhögünk ki, de más esetleg...
Faxa az új gép, nekem is tecc, de azért legyünk tárgyilagosak.
Gratulálok Sándorom!
Köszi! Meglesem!
Na megyek elviszem az Omegát műszaki vizsgára.
Sziasztok!
Végre megint itthon. Megvan a tényleges befutóidőm. 3 óra 28 perc 46 másodperc!
Ez jobb mint amire számítottam.
Én már voltam itt csináltattam velük.