Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Gondolom nem 100-as tempót mentél.

Az akksi meg fogyóeszköz. 2-3 évente úgyis kell, és nem csak a tiédbe.
egyenlőre kopp-kopp,a számításaim szerint már 100 körül kellene járnom költségekben,de még csak 10000 ment rá(új akksi),bár szerintem még kibírt volna fél évet.
Viszont,hogy bartokatosz is örüljön:130 km után világít már a piros(tankolás)
Hát tényleg nagy szerencséd van a géppel.

Nekem is tetszenek a V2-esek.
köszi gyulám,de a jó szerecse velem volt szerencsére,egy csatlakozó volt elolvadva,20 Ft-ból lehetett orvosolni
ÁÁÁÁ csak utána kell állítani, de a gazdájának nincs ideje, meg már kedve sem vele foglalkozni,elvinni szerelőhöz(pedig csak pár forint)mert megunta a motorozást.
Ezért inkább a tokmányirodába ment kivonatni,és feltett egy hirdetést és utánaírta hogy hülye aki nem alkudik, mert a felét úgyis elengedi,csak vigyék,egyék
Itt is hirdet a az alkatrész topicban,de van külön honlapja.
http://indukcio.uw.hu/
Kis apróság, nem vészes pár forintból megvan...
Én is valami ilyenre gondolok
Elszakadt a vezérműlánc és összeverte a dugó a szelepeket. Az összes elgörbült. Kicserélték a láncot de mégsem indul. kb ez lehet....
vezérlés beállításával vannak problémák. Az meg milyen? http://www.kepesmotor.hu/kawas...
Haladunk lassan de biztosan
Pár órás matricák!

17 pénz volt a vizxga tokkal,vonóval. Valami akció volt személykocsira.
estét.
Voltatok?
Oké Vezérem ! kell néha egy kis vidámság,jó motorozást és még jobb motorszerelést!
köszi
sportmotoron a tekercselőt keresd hirdeti magát az apróban az elektronikánál vagy a adok-veszekben vagy az alkatrészekben
én vagyok a hülye
Személyes adatok
felhasználónév: a t i
nevem:
életkor: 32
körzetem (lakhely): Szigetszentmiklos
jelenlegi motorom: YZF R6
így lettem motoros: 06 20 911 08 70
egyéb közölnivalók, legjobb köridők, eredmények, MSN, ICQ, stb.: 69000. 90000 hsz :) :D

"hogy kicsoda vagyok én? hogy nem ismertek?
igazán senki sem ismer, mert hol ilyen vagyok, hol olyan...
ha akarom, olyan vagyok mint egy szőrpamacs, vagy paróka,
vagy egyujjas kifordított bundakesztyű
vagy szobafestő pemzli
vagy papucs orrán pamutbojt.." :D

Hol?
húú,ez szívás
Adatlapomon
ülj le fiam 1-es
még mindig nem megy úgy 200-ig,mint egy sor4-es
a kanyarsebesség jobb,lejjebb van a súlypont...szélesebb,mint egy sor4-es...
ja meg menny' most már a picsába
A micsuhoz majdnem lehetetlen volt színt venni,nagy nyomozás után a gyár közölte h micsu gyárban lett lefújva volvó színnel,és csak hasonló van , ami azt jelenti h ha fújni akarsz 1 elemet akkor a másik kettőt is mellé kell fújnod ha tökéletes színt akarsz.
Ekkor még nem ittam
De kiderült h ezt a hülyeséget már a tömlő sem bírja ki épp ésszel,ezért úgy döntött h fújás után 10 perccel eldobja az agyát, úgy szétcsattant h a házban is simán lehetett hallani.Mire kiértem televerte szeméttel.
Na ezt meg én nem bírtam, meg amúgy is péntek este, így hát elkezdtem kortyolni a saját főzetésű pálinkát
Az ezirányú foglalkozás maximálisan elérte a célját
Értem én értem én ,de mégis mitől megy tanító bácsi? Na ez a lényeg amit leírtál hogy 200-ig ugy gyorsul mint a sor 4,könnyebb a súlya,sokkal jobban lehet vele kenyarodni,keskenyebb az egész motor,értjük mi kérem töltéssel meg generátorral ne foglalkozz ,kéthetente veszel bele akksit azt kész