Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

bázze de jó az a váz feketén
igen mert mégsemnemlett volna jó a kivétel meg a krovával így könnyebben hozzáfértem.
Szerintem a macskám issza a sörömet
Én tudom a választ! A blokk többi része, a váz és a kerekek
Nem árt néha szétszedni és újra összerakni.
A hosszúságuk miatt bele lehet szaladni a hülyeségbe és aztán furcsánnézés lehet a vége.
Az exupba már csak kettőt tettek.
Látom dugattyúmentesítetted a főtengelyt.
Régebben beszélgettem Neuser Lajossal (nyugodjon békében) Ő mondta, hogy úgy szedi szét a motort, kiteríti a csavarokat alkatrészeket tuti legyen minden.
Azért ez a 87-es technika az öt szeleppel még mindig lenyűgöz.
elég csak a hengerfejet megvenni az 11 píz meg veszek új szelepfedél tömítést a többi paszta
király
Így biztos megveszed a tömítés szettet. Okos japánok
Aha a qrva anyjukat az a 3 csavar miatt
le kell venni a hfejet a váltó miatt
Eddig aszittem ezek a Japók értelmesebbek..
Ábrus mondta így a tuti mert minden csavar más méretű
Béjbi 10hónapja sírok hogy szétment a váltómba a 2es fokozat . Most tökölön a versenyen teljesen tönkretettem és megérett a cserére a váltó, szereztem 1et, utólag is . Na ahhoz hogy hozzáférj teljesen szét kell baszni az egész motort de nem baj mert legalább megismerem belülről is . van 3 csavar ami már nem lesz benne mikor összerakom ami miatt teljesen szét kell bontani.
Leonardo Da Pupu
motorikusan is van vele gebasz, vagy csak úgy vagy vele mint Ábrus, hogy meg kell nézni és simogatni benne a lovakat, mert az úgy kell?
Na hazaértünk Szeged nagyfaluból,de az odavezető út 75% katasztrofális minőségű / mint sok helyen az országban/ Kecskemétig tudtam hogy szar lesz,de hogy Kiskunfélegyháza és Szeged között is ilyen rossz az 5-ös főút azt nem gondoltam volna / folt folt hátán ,nyomvályú,keresztborda stb.../ az asszony állandóan nekinyomott a tanknak nem győztem hátralökdösni.Értem már mért van az újabb gépeken 2 teljesen különálló ülés Amúgy Szeged szép város,már amit láttunk belőle röpke 2 óra alatt.Kiskunfélegyházán megálltunk megnézni az endurocrossokat,jókat röhögtem,még annyi kezdő szerencsétlent,pénz van 400-as meg 500-as gépre,de tudás csak a 80 cm3-t éri el,olyan helyeken elestek hogy nem hittem el Csajok araszolnak utolsónak körbe-körbe a pályán,de már 8 perc után lekörözték őket,de 400-as géppel próbálkozik ahelyett hogy gyakorolna egy 80-assal!
Autóverseny OB van ma és holnap a ringen azokat hallottuk.