Régebben beszélgettem Neuser Lajossal (nyugodjon békében) Ő mondta, hogy úgy szedi szét a motort, kiteríti a csavarokat alkatrészeket tuti legyen minden.
Azért ez a 87-es technika az öt szeleppel még mindig lenyűgöz.
Béjbi 10hónapja sírok hogy szétment a váltómba a 2es fokozat . Most tökölön a versenyen teljesen tönkretettem és megérett a cserére a váltó, szereztem 1et, utólag is . Na ahhoz hogy hozzáférj teljesen szét kell baszni az egész motort de nem baj mert legalább megismerem belülről is . van 3 csavar ami már nem lesz benne mikor összerakom ami miatt teljesen szét kell bontani.
Na hazaértünk Szeged nagyfaluból,de az odavezető út 75% katasztrofális minőségű / mint sok helyen az országban/ Kecskemétig tudtam hogy szar lesz,de hogy Kiskunfélegyháza és Szeged között is ilyen rossz az 5-ös főút azt nem gondoltam volna / folt folt hátán ,nyomvályú,keresztborda stb.../ az asszony állandóan nekinyomott a tanknak nem győztem hátralökdösni.Értem már mért van az újabb gépeken 2 teljesen különálló ülés Amúgy Szeged szép város,már amit láttunk belőle röpke 2 óra alatt.Kiskunfélegyházán megálltunk megnézni az endurocrossokat,jókat röhögtem,még annyi kezdő szerencsétlent,pénz van 400-as meg 500-as gépre,de tudás csak a 80 cm3-t éri el,olyan helyeken elestek hogy nem hittem el Csajok araszolnak utolsónak körbe-körbe a pályán,de már 8 perc után lekörözték őket,de 400-as géppel próbálkozik ahelyett hogy gyakorolna egy 80-assal!
Azért ez a 87-es technika az öt szeleppel még mindig lenyűgöz.
Így biztos megveszed a tömítés szettet. Okos japánok
Eddig aszittem ezek a Japók értelmesebbek..