jaja,hát a citromot vagy imádja valaki vagy gyűlöli...középút nincs
a feleségem nagybátyja az teljesen buzi,van neki 3 BX-e is
Megvan őrülve a hidróért
Ikszemmet meg szantiát vezettem már és épp az tetszett benne hogy úgy megy mint egy hajó. Baromi finoman rugózott.
Hogy mér csak ők csinálnak? Mert csak ők értenek hozzá.
És az nem gyanús neked, hogy ilyen rugózást csak a citroeny csinál? (meg 1-2 luxusmárka, de azokban is elromlik )
Sógoromnak van egy C5, új. 8M volt, és majdnem hányt a család egy mecseki tesztút alatt ring össze-vissza, a sógi meg nem tudja, hogy kell a menüben keményebbre állítani Van még 1 Pug partnere is, azzal szívesebben jár
Én meg elvittem az asszonyt étterembe. (szép hely) Kérdem tőle hogy a saláta díszítést miért nem ette meg (én felfaltam az enyémet) de azt mondta hogy nem kell neki. Jó,mondom akkor bedobom én és elkezdtem szétvagdalni és eszegetni. Kb a felénél láttam meg hogy mászik ki belőle egy közepes vöröshangya. Mikor jött a pincér és kérdezte hogy milyen volt én felvetettem hogy volt egy vendégünk a salátában de elnyomtam,nem szaladgál már tovább. (ott hagytam a tányéron mintának)
Erre a pincér: elnézést kérek. Mondom nem gond,vidéki gyerek vagyok.
Aztán a végén megkérdeztem hogy: bankkártyával lehet fizetni?
-Természetesen.
Azzal fizettem és így fillérre pontos tudtam lenni.
Az előbb majdnem elütöttem egy vaddisznót. Szép nagy példány volt. De se kivilágítva, se láthatósági mellény, aztán csodálkoznak ha felülnek a géptetőre...
franciából csak a bor és a camambert,semmi más
a feleségem nagybátyja az teljesen buzi,van neki 3 BX-e is
Megvan őrülve a hidróért
Hogy mér csak ők csinálnak? Mert csak ők értenek hozzá.
Sógoromnak van egy C5, új. 8M volt, és majdnem hányt a család egy mecseki tesztút alatt
Erre a pincér: elnézést kérek. Mondom nem gond,vidéki gyerek vagyok.
Aztán a végén megkérdeztem hogy: bankkártyával lehet fizetni?
-Természetesen.
Azzal fizettem és így fillérre pontos tudtam lenni.